Rura_ Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Masz podane dane firmy: Tabor i Retbike. Obie szyją na miarę. Dzwonisz, mówią Ci jak mierzyć, co i gdzie, przychodzi gotowy produkt. Jak dobrze podasz rozmiary to leży wsio jak trzeba i nie musisz ruszać pupy z domu. Wzory masz na stronach a potrafią szyć dla naprawdę wybrednych... Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 niwy i rura_sn-n wywnioskowali - "napisz jej że nie sprzeda potem szytego na miarę... a przecież zaraz jej się znudzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) Dainese ma czasami modele w rozmiarze 38 (xs-xxs), w większości od 40, ale model modelowi nie równy. Twój wzrost jest ok na ich najmniejsze rozmiary. O niemieckich produktach zapomnij, bo to bardzo optymistyczna rozmiarówka Edytowane 30 Marca 2016 przez 1qazse4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 spidi bedzie za duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Dainez też.... Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) przymierzałam wersje spidi i najmniejszy rozmiar był tam na mnie dobry, a moze nawet za luźny, a jestem 10cm wyzsza, a małe rozmiary dainese są zawsze na mnie za krótkie i zdecydowanie bardziej ciasne niz spidi. Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez 1qazse4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi