Xelibri Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Siemka. Mam do Was pytanie z natury technicznej....Czy jest możliwe, że w NSR 50 jest zablokowany dyfuzor ( kolanko tłumika ) w najszerszym miejscu ?? :flesje: Licze na wasze odpowiedzi :) Pozdrawiam ! :clap: :flesje: :D :P :P :flesje: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 wystarczy troche poszukac wiele ludzi ma nsr 50 i tez wystarczy zapytac np na gg ale chyba jest przyblokowany na tlumiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Ja sadze ze jest to bardzo prawdopodobne :flesje: Chociaz moze byc tez zblokowana na wylocie z cylindra tuleja lub na wydechu tez tuleja :flesje: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 http://forum.motocyklistow.pl/Nastepna-blo...ona-t59376.html tutaj jest link z odpowiedzią na twoje pytanie, wystarczy poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xelibri Opublikowano 14 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Motowojtas, wiem, widziałem ten temat, bo to właśnie z Pavikiem gadałem wcześniej, ale on też nie jest pewny czy to jest blokada... :icon_mrgreen: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 zablokowany jest :clap:jeszcze czasem modułem ktuy daje sygnał przerywany i by ci był potrzebny ktury ten sygnał przerywany zmienia na sygnał stały :smile: :icon_mrgreen: albo daj motor do mechanika ktury zajmuje siętuningiem i pewnie rozpołowi ci tłumik na pył i wyjmie zwęrzki w tłumiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi