michal1171 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) Sorry, że pisze w tym dziale a nie w dziale sport ale uwierzcie mi nikt tego tam nie czyta Dnia 15.10.2006 odbędą się zawody cross-country w Biskupicach pod Częstochową. Biuro zawodów będzie czynne od godziny 8:00 do 10:00. Zawody będą się odbywały na największym w kraju torze off-road dla samochodów. Start pierwszej klasy przewidywany na godzinę 11:00. Podział na klasy: -mini (do 65ccm)-80ccm (1h) -125 amator + open(tylko dla osób, które nie startowały więcej niż w jednych zawodach w bierzącym roku) (1,5h)-licencja A+B (1,5h) Wpisowe w wysokości 70 złotych. Kontakt z organizatorem 502-463-062 Zdzisław Serdecznie zapraszamy Edytowane 12 Października 2006 przez michal1171 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Oczywiście, że się zjawię. Nie jako zawodnik, ale popatrzeć. Moja DR600 raczej na takie zawody się nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 szkoda że moto sprzedałem, a miałem jeszcze na łódzkiej pogoni wystartować ech :flesje: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) Oczywiście, że się zjawię. Nie jako zawodnik, ale popatrzeć. Moja DR600 raczej na takie zawody się nie nadaje. Ależ się mylisz :flesje: Właśnie na takim moto można tam pojeździć bo cała trasa to jeden wielki piach i zajeduży podjazd jest - moc obowiązkowa! Ogólnie to nie jade już tam bo to nie teren na motory. Piachu po pachy jeździć sie nieda motorem. Quadami to tak. Edytowane 13 Października 2006 przez Myszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Wiem jak tam jest bo byłem ostatnio. Ten tor powstał przecież na starej żwirowni. Może i bym pośmigał sobie ale akurat mam założone opony szosowe, a kostki leża w piwnicy i jakoś nie chce mi się ich zmieniać. A pozatym chcą 70zł za wpisowe. Wole to przeznaczyć na paliwo i jechać sobie pośmigac na żwirownie koło mnie. Przynajmniej wjazd jest bezpłatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Wiem jak tam jest bo byłem ostatnio. Ten tor powstał przecież na starej żwirowni. Może i bym pośmigał sobie ale akurat mam założone opony szosowe, a kostki leża w piwnicy i jakoś nie chce mi się ich zmieniać. A pozatym chcą 70zł za wpisowe. Wole to przeznaczyć na paliwo i jechać sobie pośmigac na żwirownie koło mnie. Przynajmniej wjazd jest bezpłatny. Raczej piaskownia a nie żwirownia :flesje: Też byłem 17sty zajechałem na 125cc w ogólnej klasyfikacji - chyba nieźle ale co moja seta przeszła :flesje: oj joj szkoda motoru naprawde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi