rambo54 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) foto relacjaklikamy sciagamy oglądamy i nie nudzimy :buttrock: Edytowane 12 Października 2006 przez rambo54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 ziąąąąąąąą :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo54 Opublikowano 12 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 ziiiiiiiii ziąąąąą 230kmh na afri po poligonie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 230km/h to z koszem bocznym :icon_mrgreen: a pozatym, fajnie poczytac Rambo :smile: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo54 Opublikowano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 http://www.dr650rs.info-euro.com/rambo/ tutaj wersja WEB. dla każdego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Fajne fotki i ciekawa wyprawa. Kilka lat temu byłem w Czarnogórze i mam identyczne fotki tych samych miejsc co Ty :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 swietna wyprawa .... pozazdroscic , fajne fotki i opos reż super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prokto Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 :buttrock: .....rewelacyjne foty...oglądałem z zapartym tchem.......zazdrość wzbiera...moja dr'ka nie wydoli...ale może za rok Africę..pozdrowienia i następnych udanych wyjazdów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo54 Opublikowano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 nowy link odpalamy z mazilli firefoxie lub operze, bo w internet expolorer narazie to to nie działa :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubey Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 to sie nazywaja wakacje! gratulacje trasy, lapidarnosci stylu, a zwlaszcza wytrzymalosci - kilkanascie godzin w siodle, a potem zabawa do rana;) respekt!dub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 No to sobie poczytałem. A było co :bigrazz: Gratuluję wyprawy!!! Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo54 Opublikowano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Ciesze sie, że Wam sie podoba. wyprawa fajna, ale opisać to wszytsko... 1,5 miesiąca nad tym siedziałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo54 Opublikowano 3 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 www.suzukidr.pl/rambo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 super trasa, dobrze ze sie zmobilizowales i walnales opis-szkoda by bylo zeby taka trasa nie zostala upubliczniona- SUPER!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi