olorol Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Witam Mam pytanie. Czy można przerejestrować motor 125 który aktualnie jest zarejestrowany na 50 cm ? Mam już prawko A1, ale motor mam zarejestrowany na 50, jakby mnie zatrzemali to mogą być jakies problemy i chce wszystko na legalu zrobić. Jest to możliwe ? Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 pewnie sie da ale to bezsensu :) lepiej sprzedaj i kup zarajestrowany na 125 :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 nawet wiecej dają za 125 zarejestrowaną na motorower więc zrób tak jak jest wyżej napisane :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 po co te same 2 tematy w 2 innych dzialach? wykasuj jeden jak chcesz za mniejsza kase ja sprzedac to to zalatwisz ale jak chcesz za wieksza kase sprzedac to zostaw to na 50 i jak paly sie przyczepia to pokazujesz prawko a1 i sie odczepia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Świetne rady swietnych speców. Jak beda dociekliwi to wysla go na obowiazkowe badanie i zatrzymaja dowod. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi