[email protected] Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Moze napiszesz cos wiecej? Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Moze nie pisac, 2 kola biegu ktory wyskakuje i wodzik do wymiany. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 12 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 ciekawe ile wodzik kosztuje i robocizna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Ja mialem to samo w swoim gsx.Rozebrałem silnik ,wyjąłem skrzynię i okazało się że sprzęgło klowe drugiego biegi jest wyrobione.Podszlifowałem (na obrabiarce)kły oraz gniazda kłów, i zamontowałem wszystko z powrotem.Narazie dwójka nie wyskakuje,ale załatwiłem sobie dobrą skrzynkę i w zimę ją wrzucę do sprzęta.Myślę,że ta moja regeneracja wytrzyma pare tyś. km,ale dwójkę eksploatuję bardzo delikatnie bo jednak kły są sporo osłabione,no i gdyby któryś trzasnął to ze skrzyni może byś sieczka. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 13 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 okdzieki czyli samemu bez kosztów to sie da zrobic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Jak potrafisz sam wyjac silnik z ramy, rozpolowic go i wyjac skrzynie - to pewnie! Niektorzy wiesz nawet samemu remont calego silnika robia... A tak powaznie to rozwaz tez opcje zakupu nowego silnika - za 800-1.200 zl wyrwiesz juz kompletny silnik do GSXFa w rozsadnym stanie technicznym. Koszt remontu Twojej skrzynki w serwisie bedzie pewnie nie mniejszy. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 14 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 ok dzieki pomysle nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi