stopowicz Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 witamposiadam yamahe yz 125 i planuje zmienic cały napęd jezdze na zwykłym łańcuchu a chciałbym zmienic na o-ring ale mam obawy czy sie zmiesci bo pomiedzy przednia zębatka a silnikiem jest mała przerwa i nie wiem czy nie bedzie tarło?pozatym jakie polecacie łancuchy i zębatki stalowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 witamposiadam yamahe yz 125 i planuje zmienic cały napęd jezdze na zwykłym łańcuchu a chciałbym zmienic na o-ring ale mam obawy czy sie zmiesci bo pomiedzy przednia zębatka a silnikiem jest mała przerwa i nie wiem czy nie bedzie tarło?pozatym jakie polecacie łancuchy i zębatki stalowe?A czemu miałby sie nie zmieścić? Przecież to nie ma róznicy czy kupisz o ring czy x ring czy jakiś inny......łańcuch polecam DIDa a zębatki sunstara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Dokładnie na pewno wejdzie ja również w swojej bedę zakładał taki zestawik z x ringiem DID+sunstarypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Jak sie popiesci to wszystkio sie zmiesci <lol> A slyszalem ze do motorkow o malych pojemnosciach miedzy innymi crossowek sie nie oplaca oringowego lancucha wkladac bo spadnie moc motorka :/ POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) nie polecam do 125cc oringu, czuć stratę mocy, przy 250 różnica jest prawie niezauważalna(mocniej hamuje po odjęciu gazu) Edytowane 11 Października 2006 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi