aina Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Mysle ze Honda Rebel jest fajnym motorkiem i mysle ze sapoko sie na niej jezdzi tylko czynadaje sie do nauki jazdy jesli potem chce wsiasc na scigacza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) NA PEWNO o wiele, wiele bardziej nadaje sie niz ZZR1400 :) Edytowane 10 Października 2006 przez QóBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 NA PEWNO o wiele, wiele bardziej nadaje sie niz ZZR1400 :) Zabic sie nie chce wole pojeżdzic jeszcze na motorze wiec zzr zostawie sobie na deser:D :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Zacznij od jakiejs 500 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Zacznij od jakiejs 500 :) Co konkretnie proponujesz ???:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Co konkretnie proponujesz ???:buttrock: Cb 500 lub Gpz 500 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygus213 Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Ja jeździłem Rebelkiem na kurs na prawko kat A, no i troszke kiszka. Nadaje sie do pierwszych kroków, jeśli umiesz juz zmieniać biegi itd, to polecam barzdiej GS, bo Rebel to prawie wogle nie jedzie;) Oszałamiający v-max 100km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorota. Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Do wyboru do koloru :) gs 500, er5, cb500, gpz 500... itd To chyba najbardziej "typowe" motocykle na pierwsze jazdy.. ja na pewno cos sobie z tego wybiore :) ale kto co lubi oczywiscie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 zalezy jakie masz doswiadczenie..... jesli chcesz scigacza to zastanów sie nad 125.... cbr nsr tzr rs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Jak nieduże doświadczenie, czytaj tylko z jazd na kat. A to polecam 125ccm. Tylko i wyłącznie. Nauczysz się jeździć i będziesz czerpała frajdę z jazdy, a w szczególności jak będziesz swoją techniką przewyższała gości pędzących na plastikach. Takie moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Ja proponuje na początek nauczyć się nazw motocykli :) nie "chonda" tylko Honda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi