crossowiec 199 Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Witam.Poszukuje jakiegoś malego nakeda i znalazlem to http://moto.allegro.pl/item131921810_kawas..._xs_.html\ Ale po raz pierwszy sie spotykam z takim motocyklem.Jeszcze nie widzialem GPZ o pojemności 305.Co możecie powiedziec o tym motocyklu.A tak wogole to planuje kupić coś starego bo nie posiadam wiele kasy i coś malego, abym sie na tym nie polamal.Mam 183 cm wzrostu i waże 65 kg.No 500 tutaj raczej odpada.Bo jeżdzilem przez pewien czas 500-ką mojego starszego(Honda Magna).Co prawda to nie naked i jest jakaś róznica w jeżdzie, ale jak dla mnie to za wielkie moto.Moim pierwszym motocyklem byla Honda Mtx 80 ktora mam do teraz. Prosze o jakieś rady. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) jak dla mnie to ten motocykl ma jedną ale za to bardzo dużą wade -spróbuj do niego kupić jakąkolwiek część .Na wiosne kumpel szukał troche plastików itp do 500 i wcale nie było łatwo znaleźć (a wszyscy mówią że to popularne moto) a co dopiero do 305 Oczywiście o stanie w tym roczniku nie ma się co wypowiadać ze zdjęć trzeba jechać oblukać Edytowane 10 Października 2006 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Klasyczna skarbona, odpuść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec 199 Opublikowano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Skoro mowicie że to moto raczej odpada co byście mi polecali z tek klasy motocykli?.Chodzi mi o jakąs 250-ke nie nową bo kasy nie mam zbyt wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Niestety w naszym kraju motocykle klasy 250 są niepopularne i z częściami do nich mogą być problemy.Jedynymi modelami, które często spotyka się naszych drogach są: Suzuki GN 250, Yamaha SR 250 i MZ ETZ 250 oraz 251. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Jakie masz fundusze na to moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trazymach Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Pod względem mechanicznym GPZ 305 ma bardzo słabą górę silnika. Głowice bardzo często padają już po 50tyś kilometrów. przy rozruchu na zimno głowica nie ma właściwego smarowania - wystarczy wkręcić mocniej silnik i bye-bye engine :buttrock: Czytałem o tym kiedyś na stronie fanów małej gpz-y. Spalanie ma wprost rewelacyjne: 3l na 100km przy prędkościach 110-120km/h. TrazyTDM 850 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec 199 Opublikowano 13 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Jakie masz fundusze na to moto?No maksymalnie 3000 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Szału nie będzie, ale za te pieniądze poszukałbym czegos w niemczech. za 600-800 eur mozna kawe GPZ500 wyrwać z 90-91 roku itd luknij na mobile.de w dziale Motorräder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 mogę Ci sprzedać moją Yamahe SR 250 :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro_600 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Polecam ten motorek moc zadowalająca, może nie rzuca na kolana, ale wynagradza to spalanie. Należy zauważyc bardzo przyjemny dzwięk silnika jak z V-ałki. Mi ogólnie motor przypadł do gustu, a miałem już kilka i to dużo mocniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Stary odgrzebałes temat sprzed 9 miesięcy. Daj spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi