Koldun1 Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Witam, mam problem jaki mam kupic kask na enduro?? Czy taki typowo crossowy czy taki zwykly sam nie wiem, moj moto to honda xlr125 wiec co radzicie.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 na enduro kup oczywiscie kask typu kaczor + gogle mimo ze sam nie testowalem, to polecam AGV RC6 albo nowszy model badz kaski HJC. sa one dosyc drogie - w okolicach 600 zl sam chyba kupie MAXa 606.. ktos w tym jezdzil? wart jest on tych 220 zl?dodam ze z kasa u mnie krucho, jak uzbieram to kupie sobie HJC, a ten bedzie dla ewentualnego pasazera Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 jest spory temat w dziale endurkoposzukajcie sobie Panowie i poczytajcie o kaskach a na enduro wyłacznie kask enduro + gogle zwykły nie zdaje egzaminu Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Ewentualne rozwiazanie to model 2w1 - czyli kask enduro z szybka. Ostatnio testowalem cos takiego od Airoha - S4: http://www.skutery.net/akcesoria-produkt.asp?id=142. Calkiem sympatyczne wlasciwosci jezdne jak na tego typu kask. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Jakby ktoś z Was był zainteresowany to mam na sprzedaż kas AGV RC5 PRO, rozmiar S, kolor srebrno (a`la brokat) niebieski, stan idealny, nie jeżdzony w terenie (miałem go tylko raz na sobie) - CENA DO UZGODNIENIA. Kask kupiłem jakiś czas temu jako drugi kask na amatorskie zawody, ale jakoś nie miałem okazji go używać i teraz stoi na półce. Ze swojej strony polecałbym właśnie AGV RC5 PRO i RC6, a za tochę mniej MDS (tańsze modele AGV). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi