jimi Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam Macbrus gratulacje na solówce przy tych opadach.A jak tam integracja z bratnimi narodami i naszymi lokalnymi patriotami :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 :notworthy: szacun dla tych ktorzy sprobowali. Czasem sam udzial jest wazniejszy niz dotarcie na mete. Ja sie nie odwazylam, moze kiedys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 W ubiegly weekend musialem zrobic katamaranem 700 km i wiem co to znaczy noc podczas sniezycy na drodze - znalazlem sie w rowie po poslizgu. Caly ten czas zastanawialem sie jak dadza sobie rade motocyklisci na zlot Ci ktorzy wyjechali w czwartek w miare wczesnie to jeszcze pol biedy ale ci ktorzy musieli w piatek dojechac wiekszosc drogi to juz masakra. Dla chetnych za 10 dni zlot w Gizycku, moze zima okaze sie laskawsza ?Wyrazy podziwu dla wszystkich ktorzy probowali dotrzec i dotarli !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Wznawiam ten przystary już topic z uwagi na kolejną edycję elefantena. KTO JEDZIEEEE????? mam kilka pytań do uczestników ubiegłorocznej edycji. pozdro251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi