rych Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Pytanie do mieszkańców Poznania i okolic , lub Gorzowa i okolic a jednocześnie posiadaczy wuesek? Czy znacie jakiś sklep z częściami do tych motorów? A może jakiś wysylkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 http://www.skuterdebica.hg.pl/Bardzo fajny sklep wysylkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Jak byś coś potrzebował używanego to wal do mnie na PW posiadam bardzo dużo części do WSK-i. Bez problemu mogę wysłać. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adbin Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 No CZARNY to sie chwali piękna postawa :biggrin: Ja jak 2 lata temy sprzątałem garaż to złożyłem prawie całą WSK co prawda oddałem ja młodemu koledze na wykończenie ale: Jak poszukam to coś znajde więc w razie potrzeby pisz na PW może jeszcze cos potrzebnego Tobie na strychu zostało :banghead: Pozdrawiam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rych Opublikowano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Ale ten sklep co go pioter polecił super jest. Byle jescze hajs skołować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Witaj, tu: www.agmot.pl i tu: www.kemot.pl też znajdziesz sporo czesci;)A tak przy okazji to jaka WSK posiadasz? jaki model?Pozdrawiam - Julas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rych Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Tak szczerze mówiąc to nie wiem jaki to jest moedel. Wiem że pojemność 125 i rocznik 1974. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Aha, no to bedzie napewno model M06B3,Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Witam Panowie, ja poszukuję od dłuższego czasu, bezskutecznie, orginalnej osłonki na rurę wydechową do WSK M21W2S z 1975 roku. Tymczasowo dorobiłem jakiś kawałek blachy, żeby nie parzyło, ale jakby ktoś miał coś takiego, to bedę wdzięczny... Pozdrawiam, Seba Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi