The_Doctor_46 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Dzieki tomason2 :banghead: Pokombinuje z tym gaznikiem i sie zobaczy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1wolly Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Koledzy czy mieszanka do CZ 175 w proporcjach 1:30 będzie wystarczająca?W zasadzie to jest to samo co nasza WSK, tyle że w trochę innym opakowaniu... :( :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perak250 Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Koledzy czy mieszanka do CZ 175 w proporcjach 1:30 będzie wystarczająca?W zasadzie to jest to samo co nasza WSK, tyle że w trochę innym opakowaniu... :P :biggrin: nie ma znaczenian jaki silnik dwusuwowy ma znaczenie czy korb owód jest osadzony na panewkach czy łożysku kulkowym czy igiełkowym jeżeli na igiełkach lejemy 1:50 ale w zimie musimy co jakiś czas przepalić te łozyska się rozzsypią po długim postoju,jezeli mamy kulki i paneweki to lejcie 1:35 u mnie za2wsze starczało jawa perak 250 -350. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1wolly Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 :P Dzięki-spróbowałem i wreszcie nie dymi-sąsiedzi nie narzekają na smród... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniano wfm Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Ja leje 1:30 jesli leje do benzyny mixola jesli leje inny olej z wyższej półki to leje 1:50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi