Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Ja uzywam u siebie dot5.1 ma wyzsza temp wrzenia w porównaniu z dot4, na tor super sprawa. ponadto zwroccie uwage na pompy Magury. ich oringi wymagaja plynu magury. reszta - dot3, dot4 sugeruje i dot5.1 (nie 5!!)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:maniek:.. Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 >Aż nie chce mi się wierzyć, że te płyny się nie pogryzły, ew.coś sie nie stało z uszczelkami... nie nie pogryzly sie! co do uszczelek to nie wiem jak to przezyly, ale skoro wczesniej polonez jezdzil dobre kilka/nascie lat na R3, potem ktos zmienil na DOT, a potem mnie zmuszono do dolania R3 do zalanego juz DOT`a to podejrzewam ze uszczelki jakiegos wielkiego uszczerbku nei dostaly :-)ps.neinamawiam nikogo do uzywania R3 bron boze!! wiem tylko ze te plyny sa mieszalne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi