Gość Punkbuster Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 jak ładnie (w miare) pomalowac nie tylko ogara ale i inny 1 slad (ten co potszebuje) bez zdejmowania silnika i rużnych ważnych czesci z wyjątkiem małych jak elektryka itp. potsuncie mi jakis pomysl bo mam ogara z 88 roku i ma jeszcze oreginalną farbe wiecie o co mi chodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) 1. slownik ortograficzny by ci sie przydal2. jak chcesz malowac w taki sposob, to sie za to nie zabieraj. jestes mlody, masz zapal, ale zadnego perspektywicznego myslenia.. pomalujesz pedzlem i co? bedzie wygladalo jak gowno pomalowane lakierem do paznokci... wejdz na moje bikepics i zobacz, jak mozna pomalowac ogara (w lakierni) Edytowane 5 Października 2006 przez thefex Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Ja za lakierownia specjalistyczne (w jakims tam odizolowanym pomieszczeniu) w warsztacie za 3 czesci do DT (przedni blotnik, tylny - w zasadzie zadupek i owiewke) zaplacilem az 300zl :/ To troche duzo ale wyglad byl olsniewajacy :) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dono Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 http://www.bikepics.com/members/donkamillo/89s51/ - przykład simsona pomalowanego sprayem motip, akrylowy, metallic, ok. 30zł za puszkę. na zbiornik i pokrywy wystarczyło 400ml. do tego pokryte lakierem bezbarwnym. w miare trwałe jak na sprey, tylko trzeba konieczne lakierem nc pokryć. no i jak się umie pomalować to nie widać różnicy czy malowany w warsztacie czy spreyem. kumpel mi nie wieżył że to spray :) tanio i ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Nom naprawde ladnie :) Sam mialem jakos kombinowac z malowaniem ale mi bylo potrzebne 'na gwalt' - kupca mialem na moto :) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 http://www.bikepics.com/members/donkamillo/89s51/ - przykład simsona pomalowanego sprayem motip bez urazy ale on wygląda jak nowy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dono Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) a czemu miałbym się obrażać :biggrin: w rzeczywistości wyglądał jeszcze lepiej. dla przykładu simson pomalowany w profesjonalnym warsztacie farbą z sikkensa (90zł/litr) z utwardzaczem, lakierem, piecowo wypalany itp. w sumie jakieś 300zł z malowaniem http://www.bikepics.com/members/donkamillo/85s51enduro/. a tutaj mój trzeci simson, cały pomalowany spreyem http://www.bikepics.com/members/donkamillo/87sr-50/. tylko że różnica jest w trwałości farby, ale jak się nie dba to każdy lakier sie niszczy Edytowane 5 Października 2006 przez dono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emir_cbr Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 No to chłopie masz problem... :D może spróbuj olejną, akrylówke bym odradzał, za szybko się zetrze :clap: :offtopic: :buttrock: Aaaa i miękki pedzelek :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 moze plakatowkami? :banghead: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi