Petereq Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Pochwal sie lepiej pod jaka uczelnia zostawiasz moto , moze komus oszczedzisz problemu gdzie moto nie zostawiac !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Katowice (czyt. Smrodowice) City :banghead: :flesje: :cool: ... mam nadzieje ze do następnego weekendu już bede miał nowe blachy.., Trzymajcie kciukasy :P :biggrin: Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 17 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Yeah !!!!!!! :buttrock: :biggrin: :lalag: :clap: :P :flesje: mam już blachy !! Niedawno wróciłem z urzędu ... ide je przynitować i jazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 yh... mialem 16 lat. Kupilismy z kumplami poldka :D oczywiscie OC konczylo sie po tygodniu od zakupu ale co sie ubawilismy to nasze :DSkonczylo sie tym ukradli nam blachy i poldek poszedl na zlom. Moze to i lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Mialem taki przypadek w aucie.Oczywiscie zglosilem na policje, ale bez tablicy nie jezdzilem.Zamowilem sobie na ..... allegro byla u mnie w 24h.I z taka jezdzilem tydzien. Juz chcialem isc wyrabiac nowe, ale tel z komendy ze tablice sie odnalazly.Zgloszone mialem wiec jak by cos to mam podkladke.A ewentualny koszt wymiany to cos okolo 200zl (tablice, dowod, naklejka na szybe i znaki legalizacyjne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 koszt wymiany moze i 200 zlja za wtornik tablicy zaplacilem 60 zl w WK, a w momencie skladania wniosku o wydanie duplikatu napisalem date zgubienia talbicy i date zgloszenia sprawy, wiec mam sytuacje czysta.. a moja tablice pewnie znajdzie jakis archeolog za xxx lat, bo zapewne utonela gdzies w ostródzkich blotach :bigrazz: zagubienie zglosilem tez na komendzie, to oficer dyzurny nie dal mi do wypelneinia zadnego oswiadczenia.. doslownie nic.. spisal tylko numer talbicy i telefon kontaktowy.. nawet daty zgloszenia baran tam nie umiescil.... Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał1 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 kradną tablice ale nie wiem po co im ?? i tak ich psy zgarną to dostanął.... A za to my musiamy ponosic koszty za nową tablice... jeszcze jak mamy ze swoim imieniem za 1000 zl :bigrazz: to na serio szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Nie wiem po co ludzie bawią się w taką kradzież tablic, zbędne ryzyko itp. radze też nie czekać tyle tylko pokonbinować, mój znajomy kupił sobie tablicę w tym zakładzie gdzie robią te dla urzędu, z tego co wiem 20zł zwykła, a 50zł jak ma być z napisem zamiast cyferek...planowałem sobie zrobić taką dla jaj z "PO BANDIT" na podjazdy pod szkołe albo gdzieś, ale nie chciałem jednak miec potem kłopotów za śmiganie z tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Nie wiem po co ludzie bawią się w taką kradzież tablic,.. Jak to nie wiesz po co ?? :icon_rolleyes: Choćby na przykład dla tankowania za darmo paliwa ! To najczęstszy powód kradzieży ! A kradną nie po to żeby je sobie powiesić jako trofeum nad łóżkiem tylko żeby je wykorzystać! Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi