yaki Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Gdy jest zimna nie mozna jej odpali jedynie na pycha ale jak się rozgrzeje to bez problemu odpala pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Gdy jest zimna nie mozna jej odpali jedynie na pycha ale jak się rozgrzeje to bez problemu odpala pomocyWyreguluj przerywacz - przerwa jest prawdopodobnie zbyt duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Kompresja już się może kończyć, da się magnetem obkręcić ręką?Ale zobacz także do zapłonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaki Opublikowano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Kompresja już się może kończyć, da się magnetem obkręcić ręką?Ale zobacz także do zapłonu.dzięki jutro sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 no nic innego niz zapłon i kompresja a robiles w niej jakis remont?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek :) Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Sprawdź kondensator lub przerywacz, świeca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Pytanie z serii oczywistych: A przelewasz gaźnik przed zapaleniem ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu90 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) Witam, mam identyczny problem ze swoją Jawą 175, jest po szlifie, kopiąc na zimnym sliniku nawet sie nie odezwie, gaźnik oczywiście przelany, dopiero na popych - ale też jak załapie to bardzo przerywa. Jak się rozgrzeje jest 100% dobrze. Dlaczego tak się dzieje ? Pozdrawiam. Edytowane 4 Października 2006 przez krzychu90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Witam, mam identyczny problem ze swoją Jawą 175, jest po szlifie, kopiąc na zimnym sliniku nawet sie nie odezwie, gaźnik oczywiście przelany, dopiero na popych - ale też jak załapie to bardzo przerywa. Jak się rozgrzeje jest 100% dobrze. Dlaczego tak się dzieje ? Pozdrawiam.A przerywa w jaki sposób? Wypada jej co kóryś zapłon? Czy może ją muli po dodaniu gazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu90 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Wypada jej zapłon.Złapie potem przerwa i znowu złapie. Ale jak sie rozgrzeje to tak sie nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 To może poprostu problem ze świecą. Czasami jak ją zadymi czarnym osadem to iskra przeskakuje tam w głębi a nie na elektrodach. Drugie co mi przychodzi do głowy to kondensator. Jak byś miał dodatkowy to spróbuj go wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu90 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 witam, jeśli to świeca, to jaką mam wkręcić ? teraz jest bodajze iskra 95 super czy jakos tak. O jakiej wartości cieplnej do jawy 175 jest najlepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 witam, jeśli to świeca, to jaką mam wkręcić ? teraz jest bodajze iskra 95 super czy jakos tak. O jakiej wartości cieplnej do jawy 175 jest najlepsza?Na wartościach cieplnych to sie nie znam, musiał by ktoś bardziej kompetentny sie wypowiedzieć. Wie tylko z doświadczenia że jak ktoś ma źle gaznik wyregulowany to na nowej świecy pojeżdzi z dwa dni i koniec, świeca do wymiany. Najlepiej jest założyć jakąś starą świecę, dobrze przepaloną z brązowym osadem na elektrodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkuu Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Morze to dziwne ale mam taki sam problem ze swoja WSK...Nie wiem co jest grane..narazie obserwóje tamatPozdro :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Tak, masz racje, śledz ten temat, może cos się zmieni w nim od 12 października 2006. Gdzie Ty masz oczy?! Jakaś impotencja umysłowa czy bezwład percepcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi