PAWEL----B Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) witam czy mozecie mi polecic gdzie kupie jakies buty na crossa swoje sprzedalem i nie mam w czym jezdzic jakies sklepy internetowe poza allegro bo tam juz wszystko przejzalem poszukuje pilnie rozm 44 no i w rozsadnej cenie Edytowane 3 Października 2006 przez PAWEL----B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 moge załatwic za 500zł nowki thor quadrant 2006http://www.btosports.com/Merchant2/graphic...%203%20copy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Ogolnie to najtansze akcesoria na motor sa w czechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 moge załatwic za 500zł nowki thor quadrant 2006http://www.btosports.com/Merchant2/graphic...%203%20copy.jpgbardzo chetnie biale 44 rozmiar a jaki bylby termin oczekiwania zaraz zlapie cie na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Alpinestars tech4,Może cena nie najmiejsza, ale jakość zupełnie inna.Zagadaj na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 tutaj we Wrocławiu jest taki gość sprzedawca-pewniak na głównie Formę ... ceny ma extra, doradzi - sporo lat myka na crosowce i teraz zaczyna chwilami super-moto ... jakby co to dawaj znaka na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motorbiker_wroc Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Witam !!! Moge Ci zaproponowac buty firmy Diadora CROSSBOW !!!!!!!!580zł Jakosc nieodbiegająca od Alpinestars czy Sidi różnia sie cena Pozdrawiam www.motorbiker.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 A czy są jakiekolwiek buty w cenie poniżej 400 zł? Jestem amator i nie mam dużych wymagań(zasobów finansowych również) a w jakichś formach wydlądałbym jak Darth Vader. :buttrock: Poza tym Forma nie przewiduje na mnie rozmiaru :lapad: Czy ktoś może coś powiedzieć o butach SHOT? Czy ktoś może coś powiedzieć o amerykańskich FOXach? Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygizz Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Jesli ktoś mieszka blisko Czech to radziłbnym sie udac na zakupki :) Ciuchy i czesci sa przewaznie wiele tansze niz w Polsce. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Albo ja źle szukam, albo to jakaś czeska bajka...Pogrzebałem po czeskich sklepach internetowych i nie widzę żadnej różnicy w cenach ;) P.S.Jeśli ktoś mi udowodni, że jestem w błędzie to się wcale nie pogniewam :) Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi