kruszon Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Kurcze... coś niesamowitego... Najlepszy jest ten chłopak co kopie piłkę z woleja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 naprawde szacunek szkoda ze nie bywasz w warszawie wyslij gdzies swoje zdjecia to napewno nia mala kasa ci sie trafi chyba ze juz to robisz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 fotki robią wrażenie, życze życze sukcesów :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 szkoda ze tak daleko... wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 widze duzo PS'a . Zdjecia piekne , coz wiecej mowic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 szcena mi opadła :) >>>>>>genialne zdjęcia>>>>szkoda ze taki kawal nas dzieli POZDR!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CARRAMBA Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 U mnie w Ostródzie( 140km od Gdańska) co niedziela jeździ około 15 osób.Jakbyś miał ochotę wpaść to zapraszam. Lol widzę że Trójmiasto to Mocrossowa pustynia.:) Odzew zerowy.Szkoda.Do Ostródy nie tak daleko Strzalek, może sprecyzujesz co, jak i kiedy jeździcie (tylko łopataologicznie bo mam tyle wspólnego z motorami co z grą na puzonie:).A wówczas może dogadamy szczegóły.Ofkorz o ile jesetście zainteresowani. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Lol widzę że Trójmiasto to Mocrossowa pustynia.:) Odzew zerowy.Szkoda.Do Ostródy nie tak daleko Strzalek, może sprecyzujesz co, jak i kiedy jeździcie (tylko łopataologicznie bo mam tyle wspólnego z motorami co z grą na puzonie:).A wówczas może dogadamy szczegóły.Ofkorz o ile jesetście zainteresowani. Pozdrawiam. Andrzej.Jeździmy co niedziela. Około 12-15 motocykli. Jeżeli jesteś zainteresowany to mogę pogadać z chłopakami i umuwimy się na sesję zdjęciową ( napewno będą chetni). Jeżeli to ma np. być w sobotę to daj wcześniej znać to postaram sie ustawić z kilkoma endurowcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXtremeracing Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Fajne fotki. Ja ze swojej strony mogę polecić stronę z foto-galerią z całego cyklu MP i Pucharu PZM w motocrossie (sezon 2006). ZAPRASZAMhttp://www.extremeracing.pl/galeria.htm :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidik Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 juz myslalem ze zjade kolege ale po obejzeniu fotek zwracam honor.operowanie glebia ostrosci i czasem naswietlania nie jest Ci obce!! widac tez talent na kompie:]ladne fotki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi