kruszon Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Cześć!!!Byłem wczoraj na poligonie. Jezdziłem coś koło 3h. Wróciłem do domu, umyłem go karcherem oraz wymieniłem olej na nowy. Odpaliłem dziś przejechałem kawałek i nagle zaczęło mi bardzo mocno strzelać z wydechu oraz jak puściłem gaz odrazu mi gasł... Przeraziłem się i zawróciłem do domu... Co to może być ?? HELPPPPP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 moze woda w ukladzie zasilania? spusc paliwo z komory plywakowej (srubka spustowa od dolu gaznika) moze pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 2 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 w ogóle odpaliłem go przed chwilą to zaczął mi się wydostawać ogień z rury wydechowej... pomocy... mi się chce jezdzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Moze cos z zaworami?? POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Że niby któryś z zaworów nie domyka? Dla mnie to dziwne jak wczoraj fura śmigała a dzisiaj są takie problemy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 No tak moze niedomykac albo sie wypalil :/ Moge sie mylic ale tylko z tym mi sie to kojarzy :icon_mrgreen: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi