Klaus Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Witam serdecznie - posiadam już wymażonego driftera 1500ale muszę:nawiercić tarcz z przodu - pełna hamuje jakby klocki nie dotykały w ogóle tarczy - wiecie może kto to wykonuje calą resztę mam już prawie opcykaną gdzie co wykonam. a i może ma ktoś manuala do 1500 Fi - no czas powymieniać i poregulować to i owo. ojoj jaki ja jestem szczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Gratulacje i ciesze sie z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemon Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Gratuluję nowego sprzętu.Mam nadzieję, że już z Twoimi emocjami wszystko O'K.Może jakieś fotki byś wrzucił? Cytuj Człowiek wolny idzie do nieba taką drogą, jaka mu się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 jak najbardziej - ale muszę najpierw go sfotografowaćtyle że zdjęcie obecne będzie odbiegać od tego na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 witam,pogratulować - piękny sprzęt !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemol Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Twoja radość jest ukojeniem dla serc naszych. Tak długo w stresie żyć nie można było.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Ja również gratuluje nowego spręta , no i czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Klaus ,gratuluje sprzeta .A co chcesz w nim regulować ?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 zmieniam wydechy - więc inna mapa wstrysków wymiana płynów - wszystkich - a więc regulacja sprzęgła, no filtr oleju już zlokalizowałem,a manual - 41 zeta w serwisie kawasaki więc już zamówiłem (ja lubię mieć wszystko) klocki muszę posprawdzać - pikuś - a więc może będę musiał cuś przy linkachpogrzebaćogólnie wszytko mam zamiar posprawdzaćno i elektryka - zastanawiam się czy zostawić te hamerykańskie żarówki w kierunkach i co tam jeszce mi wpadnie do głowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) To fakt przy wymianie wydechów mapa mus.Wzrosnie Ci deko moc :icon_mrgreen: (tez mam FI).Z ciekawości na jakie??Pozdrawiam. Zarowki w kierunkach sie przydaja szczególnie noca ,jesteś lepiej widoczny,sprawdzone. Edytowane 3 Października 2006 przez RAFAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roboi Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Moje gratulacje. Niech służy Ci jak najlepiej i daje dużo radości z jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi