marco Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 zabrzmiało, jak byśmy nie chcieli zrobić foty dla Ziuta... a przeciez nie o to nam chodziło !no tak nie mialo zabzmieć poprostu już umowny koniec sezonu i nikt już nie lata :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) co ty gadasz ze nikt nie lata ja latałem wczraj, przedwczoraj, dziś juz tez latałem i naprwno ja Norki Kuba i Riko a moze jeszcze Kiler bedziemy dzis latac, koniec umowny to bedzie jak sie nie da w ogóle jeździć moto!!! NIEZNISZCZALNI dziś znów rządzą w Poznaniu :D:):D ja tam jeżdżę ile sie da, no chyba ze sprzedam padaczke, no to jeszcze mi skuter ojca zostaje :D :D :D :D Edytowane 21 Października 2006 przez Laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) Plakat dla Małego nie wyszedł a pozbierane sianko zostało...Były propozycje żeby naklejki porobić czy cuś, zamiast tego jednak może NIEZNISZCZALNI pomogą jeszcze komuś... :icon_mrgreen: http://forum.motocyklistow.pl/Wypadek-w-No...atu-t54187.html Myślę, że warto...pozdro Edytowane 23 Października 2006 przez NEH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 J też myślę, że warto.straszna tragedia... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 sianko trza sporzytkowac na cos dla wszystkich wiec naklejki oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 sianko trza sporzytkowac na cos dla wszystkich wiec naklejki oki Nie tylko naklejki ale i koszulki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Działa juz ktoś w temacie naklejek?Wiadomo cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 27 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 nic nie wiadomo - zadawałem to pytanie marcowi już chyba ze 3 razy na forum i raz na gg i nic się nie odezwał ! podobno adres ma być zmieniony ! trza wykupić domene ! ja teraz mam remoncik i nie mam totalnie czasu przetrasowć na krzywe ! A ty Macro ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 A jak Ziutek się 3ma ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 27 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 o tym samym przed chwilką pomyślałem - nikt już nic nie pisze ! dawać jakies info o Małym !!! leży jeszcze w szpitalu ? jak tak to jutro wpadam do niego !!! dawać znać kto co wie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 ziut trzyma się całkiem dobrze poprawia mu się z dnia na dzień w miarę już go poskładali teraz powoli zaczyna rehabilitacjępobyt w szpitalu sprawiłe że ziut mały stał się małym do kwadratu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 pobyt w szpitalu sprawiłe że ziut mały stał się małym do kwadratu cokolwiek to znaczy marco dobrze, że go poskładali :icon_twisted: rozumiem, że zagrożenie amputacją całkowicie zażegnane. to dobrze :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Zdrowia DUŻO.....Pzdr, :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) cokolwiek to znaczy marcoto znaczy że została na nim skóra i kościtydzień pod kroplówką zrobił swojejuż wziął się za ćwicenia żeby jak najszybciej odbudować formę i wrócić na przyszłoroczne porządki ostatnio miał wizytę jakiejś pani od zakarzeń i niestety zabrali mu naszą koszulkę bo stwierdzieli że za długo leży i może mieć jakieś bakterie Edytowane 29 Października 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 spoko, oddadzą mu ją :crossy: pozdrówcie go kiedy będziecie się z nim widzieć :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi