Fr3di Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 no to wszystko zmierza w dobrym kierunku :smile: cieszymy sie <jupi> :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 wracam po dluzszym wyjezdzie i .... widze ze wszystko z ZiuTem idzie w dobra strone ;] nic tylko sie cieszyc :banghead: a jak tam prace nad bankiem krwi dla motocyklistow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Wczoraj o 11 bylem u Niezniszczalnego ! koszulka wisi nad łóżkiem :D już nie mamrotał... Ibiza widać też już biega - siedział cały czas u Ziuta. Mały miał wczoraj zabieg - przeszczepiali mu skórę z lewego uda do prawej kostki, czy cosik... przełożyli jednak zabieg na dziś...bylismy wczoraj w kilka osob po bulgarskiej....trzyma sie nasz ZIutek :clap: :biggrin: :buttrock: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) słuchajcie w związku z tym że pierwsza próba plakatowa niezbyt się powiodła, wyszło kiepskie zdjęcie i nawet nie ma sensu drukować bo szkoda kasy na wyrzucać mam kolejną propozycję zgłosiła się domnie ekipa z Warszawy która oferuje zrobienie bardzo profesjolnalnego plakatu tym razem powinno być już wszystko oki bo firma zajmuje sie tym na codzień wszystko od początku do końca robią ich ludzie na profesjonalnym sprzęcie, koszt wykonania powinien zamknąć się w tej kasie co mam już uzbieraną więc nie przewiduje żadnych zbiórek i dopłat proponowany termin sobata lub niedziela na bułgarskiej godziny około 12 jak poprzednio pytanie czy jesteście jeszcze chętni?? Edytowane 18 Października 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 18 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 szczerze - moim zdanieim próbowaliśmy, a że nie wyszło... Ja mam w ten weekend bude i nie wiem, czy o 12 będę mógł się wyrwać ! a tym bardziej na sprzęcie odpada (no może bym na busie go przywiózł, ale to tyle j*b*nia...) Ziut i tak wie, że jestesmy z nim ! Można by te siano przeznaczyć na coś innego - np. na naklejki ! Wypowiadać się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Ja się dostosuje do większosci- mam wekend wolny!!! :D Moje zdanie jest takie ,ze takie zdjęcie predzej czy pozniej sobie zrobimy bo coś takiego każdy pewnie chciałby mieć wiec propozycja jest taka że jak bedzie ładnie to poprostu podleci na sprzetach ten kto bedzie mógł- ostatnio ja nie mogłem podleciec bo praca mnie wstrzymała ale ciesze sie ze Wasze zdjecie wyszło chociaż na koszulce ;) JA BĘDE MIMO TEGO CZY ZDJECIE BEDZIE CZY NIE :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 18 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 no to poczekajmy do next sezonu ! ziutas się wykuruje, ibiza także, zgramy się tak, żeby byli wszysy i wtedy się walnie z 30 fotek i będzie gites... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Ja również sie dostosuje do większości.W weekend mogę wlecieć na sprzęcie do ewentualnej foty, ale tak jak napisał Luzer, Ziutas wie ze z nim jesteśmy, a robienie foty bez kilku moto z ekipy (jak wiadomo nie każdy będzie mógł sie zjawić na stadionie, niektórzy juz nawet moto nie mają :D ) raczej mija sie z celem.Myślę ze finans można na naklejki przeznaczyć czy cuś.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Luzi ma racje, lepiej odczekac do nastepnego sezonu i wtedy uda sie zgarnac wieksza grupe pewnie okolo 30-40 osobowa, a tak w ten weekend wpadnie max okolo 15 sprzetow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 niezniszczalnych jest 20... niepotrzeba nam zgromadzenia przypadkowych 30-40 osob... jak chceta! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 uu to sory bo sadzilem ze chodzi o zdjecie wszystkich zaangarzowanych w oddawanie krwi dla ziuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 powiem szczerze ze juz niewiem o co tu chodzi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 :buttrock: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 w zwiazku z małym zainteresowaniem niedzielną akcję z fotką dla ziuta przełożyłem na przyszły sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 w zwiazku z małym zainteresowaniem niedzielną akcję z fotką dla ziuta przełożyłem na przyszły sezon zabrzmiało, jak byśmy nie chcieli zrobić foty dla Ziuta... a przeciez nie o to nam chodziło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi