Fat Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 http://www.motomagneto.pl/glowna.php Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 no to sie szykuje konkretne zakonczenie tylko nie wiem czy zjawie na paradzie :) niestety praca :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Python Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Oby pogoda dopisała ....Mogłaby byc powtórka z 23 wrzesnia było pięknie , niebo bez chmurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Korwa nie wiem czy na 10 dam rade bo nie mam z kim Pabala juniora zostawic - zreszta parada i tak mnie nie kreci bardziej odkurzanie na Bugarskiej po paradzie a to pewnie nie wczesniej niz o 12 i zapewnie potrwa do 13 moze 14 wiec postaram sie pojaiwc i troche pogumowac A przy okazji czy ktos moze mi polecic jakis niedrogi hotelik bo zanosi sie na ostre imprezowanie wiec po pijaku nie bede wracal do Wrzesni . Hotel bez luksów takie za 300-400 odpadaja bo wczoraj kupilem działke budowlana i jestem lekko wypstykany z kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Pablo mysle ze na miejscu cos sie napewno zorganizuje...w koncu jedna wielka rodzina;)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Na zakonczeniu oficjalnym bede na bank!!!Czyli przy garazach o 10:00!!!! :icon_eek: Pozniej poszalejemy troche na bułgarskiej a jeżeli chodzi o impreze to bede kombinował zeby wleciec chociaż na jakąś dłuższą chwile (bo mam wizyte u teściów- jestem załamany że to akurat ta sobota :notworthy: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 A do której zamierzacie balować w tej kanjpie? Bo ja w sobotę wieczorem walę najpierw na grilla, ale może koło 24 bym się zjawił. Radas - jest tam gdzie zostawić kozę bezpiecznie? Wpuszcza mnie bez problemu, czy trzeba jakąś wjazdówkę bulić? Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsselzzr Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 :icon_eek: my tam z chłopakami z Piły lecimy do was na zakończenie mysle że imporeza sie uda a pogoda musi być super :icon_eek: do zobaczenia chłopaki.. :notworthy: jak by co kto z Piły nie poinformowany to START-- SOBOTA GODZ.9:00 MC DONALD-- :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Pablo - uważam, żę ktosik cię przekima ! nawet mam na myśli jedną osobę, która ma do tego warunki, ale nie mnie się za nią wypowiadać ! kapsselzzr - pozdrówki dla wałcza - mojego rodzimego miasta ! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 (edytowane) proponowany atak na knajpe w sobote to godz 20.00 knajpa RAPPORT na ul Szewskiej zarezerwowaną mamy loze a raczej osobne pomieszczenie gdzie na wyposazeniu jest rzutnik i wiekla sciana i PS2 wiec bedziemy grac w superbike i pic piwo( a rzadko mozna sie poscigac i nachlac )UWAGA pilne infow związku z tym że chłopaki w klubie Rapport nie wyrobili się z robotą :icon_eek: nie będzie otwarcia w sobotę czyli nasze spotkanko w tym miejscu jest nieaktualne w zamian załawtiona została osobna sala w pubie SVEJK na ul Wieniawskiego (50m od Stajenki) :icon_eek: co prawda nie ma tam rzutnika ani PS2 ale ewentualnie możemy sobie coś sami skombinować póki co mamy zapewnione miejsce i dobry zimny browar :notworthy: :icon_eek: :icon_eek: :biggrin: Edytowane 27 Września 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 A przy okazji czy ktos moze mi polecic jakis niedrogi hotelik bo zanosi sie na ostre imprezowanie wiec po pijaku nie bede wracal do Wrzesni . Hotel bez luksów takie za 300-400 odpadaja luzi maial dobra mysl pablo jak chcesz to zawsze mozesz przegarowac u mnie na hacie nie ma zadnego problemu :icon_eek: Pablo - uważam, żę ktosik cię przekima ! nawet mam na myśli jedną osobę, która ma do tego warunki, ale nie mnie się za nią wypowiadać ! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymekk Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 UWAGA pilne infow związku z tym że chłopaki w klubie Rapport nie wyrobili się z robotą :icon_eek: nie będzie otwarcia w sobotę czyli nasze spotkanko w tym miejscu jest nieaktualne w zamian załawtiona została osobna sala w pubie SVEJK na ul Wieniawskiego (50m od Stajenki) :icon_eek: co prawda nie ma tam rzutnika ani PS2 ale ewentualnie możemy sobie coś sami skombinować póki co mamy zapewnione miejsce i dobry zimny browar :notworthy: :icon_eek: :biggrin: :biggrin:qqquuuurrwwaa ale lipa ........a mialo byc tak fajnie autografy wywiady....... heheheheeh kurcze troche ten svejk mi nie pasuje bo tam jest lipa jak nic ale sie zjawie no i do zobaczenia w monster garage o 10 :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 no lipa totalna ! mi się nie kłania w svejku !! tam jest kicha ! a nie ma pomysłu gdzieś bardziej klimatowo ??? :icon_mrgreen: :wink: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 W forcie będzie impreza, koncerty i klimatowo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Svejk to dolina na maxa wg. mnie :wink: (bez urazy MARCO) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi