Python Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Marco super fotki ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Kiler skontaktuj sie ze mna w sprawie komory i aparatu, jakims dziwnym cudem jest to u mniemoj nr: 601710257 Właśnie wróciłem i czytam .No to super bo ja się już z nim pożegnałem (myślałem że został i obsługa pubu zabrała za "koszty moralne" :) )Kurcze ale była mega impreza :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 FAKT !!! było pechowo na maxa...w ogole ten tydzień poprzedni zaliczam do najgorszych w zyciu jesli chodzi o wypadki i w ogole tez... :crossy: .ale cóż zycie! TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA NASZYCH PRZYJACIÓŁ :icon_eek: W KONCU SA NIEZNISZCZALNI I DADZĄ RADĘ :bigrazz: JA W TO WIERZE NA MAXA. JESLI CHODZI O LONGA TO BYŁA TO W KONCU IMPREZA NIEZNISZCZALNYCH ALE CZY JA MOWIŁEM ZE PUB JEST "NIEZNISZCZALNY" :) :flesje: :buttrock: POZDRO DLA WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Impreza w Pubie sie udała pozdro wszystkim nieziszczalni is the best :crossy: :) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Pochwalcie się co tam nawywijaliście w Longu ???? :icon_mrgreen: Ktoś coś wie jak się trzyma IBIZA ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Prosze kilka fotek ode mnie :icon_mrgreen: http://rapidshare.de/files/35223050/Zakonc...u_2006.rar.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Też mam troche fotek (jeszcze raz dzięki Finko) ale nie wiem czy to wrzucać do netu bo część NIEOBECNYCHżon/dziewczyn :buttrock: które czytają to forum może źle zareagować na niektóre zdjęcia :biggrin: :biggrin: :icon_mrgreen: Edytowane 2 Października 2006 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finko Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Mam nadzieje, ze nie ma nic takiego na tych fotkach. W koncu to byla dobra zabawa w kregu znajomych. Ja tez do konca nie pamietam co sie dzialo !!! :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Kumpel porobił trochę fot na Bułgarskiej i Rynku: http://www.krystian.witryna.pl/zakonczenie/ Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 IMPREZA NIEZNISZCZALNYCH ALE CZY JA MOWIŁEM ZE PUB JEST "NIEZNISZCZALNY" ha ha ha sedno sprawy tylko jak tak dalej pojdzie to tylko bulgarska man zostanie trzymajcie kciuki za zdrowie Ziuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 uwaga - w zwiąku z tym, że mam bude w ten weekend i nocuje z piątku na sobote w poznaniu podkładam pomysł o zrobieniu poprawin ! niestety z soboty na niedzielę już chyba nie będę w Pozku ! więc wypowiadać się... komu pasuje jutro, komu nie, a kto się pisze na 2 impry pod rząd :biggrin: ??? ja myślę o longu jutro o 20-21 ale tym razem na dole chyba - się pogra w lotki i bilarda trochę dla rozrywki... tak czy siak się jutro nawale, więc kto dołącza do mnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Jak juz wczesniej napisałem jestem za i bede na 100% :biggrin: :bigrazz: :lalag: ;) :flesje: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 ja tez jestem za jutro tzn juz dzis sie nawalimy, tylko proponuje jakis logkal z parkiecikiem moze co ??? jakies dupencje i wogole Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 WIADOMO.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 zaczynamy w longu 20-21, a póżniej można się przenieść nawet na dach okraglaka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi