kiler Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Ps. Impra w Longu była OK :flesje:Tomaj kiedy wesele ??? Coś mnie ominęło ??? widziałem że dwie moje KOLEŻANKI wzbudziły zainteresowanie :icon_eek: :buttrock: a jak szukałem kierowcy dla Anity (tej w białej spódnicy) na wyjazd do szamotuł to nikt nie chciał/mógł :) :bigrazz: :crossy: Edytowane 1 Października 2006 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Kiler daj mi do niej numer tel :) to ja sie nia zaopiekuje na nastepny wyjazd i wogole :bigrazz: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 zakonczenie naprawde nie bylo za cirekawe :) :bigrazz: pozostawie to bez wypowiedzi :crossy: long zostal zdemolowany popijawka byla calkiem calkeim :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 impreza mega wypas :clap: :flesje: norbi daj znac co tam u waldka czy jeszcze wpusci NIEZNISZCZALNYH czy mamay zakaz po tej demolce co sie tam odbyla :) :bigrazz: trzeba bedzie pomyslen na otwarcie sezonu o takiej imprezce :buttrock: co ja pisze o jeszcze lepszej imprezce :crossy: :icon_eek: PROSBA DO WSZYSTKICH CO POSIADALI APARATY jak mozecie to zgrajcie wszystkie fotki na plytki ok :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) :) PROSBA DO WSZYSTKICH CO POSIADALI APARATY No właśnie ja MIAŁEM i dlatego że go MIAŁEM :bigrazz: to już raczej nie zgram :buttrock: Ps A co myślicie o małych poprawinach :crossy: :icon_eek: :flesje: Edytowane 1 Października 2006 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 no ja mysle ze za tydzien sie odbeda takie poprawiny ..... :) Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 szkoda że tak pechowo sie wszystko skończyłochoć początkowo nic tego nie zapowiadałosuper pomysł mattiego z lalą normalnie chylę czołana Starym jak włożyliśmy ją na erłana to było mega zainteresowaniewystarczyło tylko dorobić kartkę sprzedam z dopiskiem "używana przez kobietę" pewnie poszła by od ręki bo ciężko o takie dodatkowe wyposażenieco do wydarzeń na bułgarskiej to widząc to zdarzenie w życiu nie przypuszczałem że będą z tego takie konsekwencje dużo gorzej wyglądała gleba ibizy, ziut poprostu się przewróciłprędkość przy zderzeniu nie była w cale taka duża ludzie gadali że było wielkie uderzenie i duża szybkość bo aż się tłumik urwał a gówno prawda wystarczyło go obejrzeć tłumik było poprostu przecięty i znitowany (sam to robiłem) i dlatego odpadł bo było to słabe bardzo miejscemam troszkę fotek niebawem coś wrzucę tylko głównie ze starego bo na bułgarskiej już nie robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 szkoda że tak pechowo sie wszystko skończyło widac za dlugo bylo dobrze zakonczenie powiem szczeze jak zakonczenie mozna sie poczuc jak rok temu czy dwa lata nic sie nie zmienia zaczyna robic sie nudne. teraz trzymajcie kciuki za ZIUTA i za IBIZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finko Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Acha jak by ktoś wiedział o losach mojego aparatu (sony) i noki 3330 to prosze o kontakt :) :bigrazz: :crossy: Kiler skontaktuj sie ze mna w sprawie komory i aparatu, jakims dziwnym cudem jest to u mniemoj nr: 601710257 Edytowane 1 Października 2006 przez finko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Ja musze oddać komuś bluze (taka szara). Serdecznie dzieki za pomoc w dowiezieniu mnie do domu :) Fotografowie dawać fotki :bigrazz: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finko Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Wie ktoś o losach mojego aparatu (sony) i noki 3330 ( Kiler skontaktuj sie ze mna w sprawie komory i aparatu, jakims dziwnym cudem jest to u mniemoj nr: 601710257 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 matti fotek lepiej nie wstawiać niechciałbyś widzieć jak wyglądałeś tak jak radek mówił że te imprezy stają się nudne i monotonne na fotkach postarałem się pokazać troszkę inne oblicze zobaczcei sami i ocenciehttp://niezniszczalni.website.pl/fotki/zak...2006/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Serdecznie dzieki za pomoc w dowiezieniu mnie do domu :bigrazz: Fotografowie dawać fotki :crossy: pozdr. mati gdzie ty mieszkasz dokladnie bo nikt nie wiedzial :) podalismy dokladny adres ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 WitamDzieki wszystkim za imprezke, byla kozacka.Lokal troche zdemolowany ale to to jest niewazane... NIEZNISZCZALNI RULEZZZZ Ja musze oddać komuś bluze (taka szara). Serdecznie dzieki za pomoc w dowiezieniu mnie do domu :bigrazz: Fotografowie dawać fotki :crossy: pozdr.Mati ta bluza jest moja, mowilem ci to wczoraj ale mogles nie pamietac :) ps. IBIZA, ZIUTAS trzymajcie sie, bedzie dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 mati gdzie ty mieszkasz dokladnie bo nikt nie wiedzial podalismy dokladny adres W Swarzędzu. Jestem zaznaczony na tym całym frapperze :crossy: Gość który mnie odwoził sprawdził adres i odstawił mnie do ojca :) (dom obok) miałem lekkie żdziwko jak sie u niego obudziłem :bigrazz: Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi