thefex Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 hejjakie wymiary ma talbica rejestracyjna na moto?dzisiaj w ostrodzie na trasie mistrzostw polski gdzies mi sie polamala i odpadla.. nie chcialo mi sie jej szukac nawet.. musze wydrukowac na kompie i zalaminowac, a potem ten patent przymocowac do moto.. w dupie mam oryginalne aluminiowe blachy.. ciagle z nimi jaja sa jakies thx za help Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 wymiary: 150/190 mmpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 hehe :smile: zrobić można ale czy Pan władza się nie przyczepi :icon_biggrin: mój kumple tak miał ale to był simson :rolleyes: a wymiarów nieznam, bo mam motorower :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 w dupie mam pana wladze.. i tak 80% daje po asfalcie, a na ten rok mam inne wydatki niz zalatwianie sobie w urzedzie nowej blachy..btw. ile takie gowno kosztuje? slyszalem ze ok 70 zl? Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Sama blacha niewiem jak motocyklowa, ale motorowerowa 30zł+40zł gratis za formalności :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 w dupie mam pana wladze.. i tak 80% daje po asfalcie, a na ten rok mam inne wydatki niz zalatwianie sobie w urzedzie nowej blachy..btw. ile takie gowno kosztuje? slyszalem ze ok 70 zl? takiś odważny, póki pan władza nie słyszy. ciekawe jak będziesz śpiewał po zatrzymaniu :icon_biggrin: BTW wyrażaj się, dzieciaku, kulturalnie. forum jest miejscem publicznymjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 tak jest prosze Pana :) Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackass14 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 (edytowane) A macie moze link gdzies na stronie Tablice rejestacyjna do motoru ?? tez bym sobie wydrukowalI jak wydrukować na wymiar ?? Edytowane 7 Października 2006 przez jackass14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi