vader Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Pozdrawiam wszystkich cierpliwych, dłubiących przy weteranach. Proszę o przesłanie książki serwisowej SHL M 11 - chodzi mi o spis i zestawienie części. Na zimę przewiduję renowację Peraka i w/w SHLki, mam niewielkie braki, i chciałem zerknąć na zestawienie orginalnych części. Cholernie mi pomożecie. Pozdro Erwin [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 ja mam, jak znade to podesle:-) AAA dupa mam do WFMM-06 i junaka, jak kto chce to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vader Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Dzięki, chociaż za intencje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniano wfm Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Mam i w najblizszym czasie jak czas pozwoli to ci przesle.POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vader Opublikowano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Maniano czekam do skutku, całość oddałem na razie do piaskowania, ale spojarzłbym na braki i powoli uzupełniałbym Pozdro Erwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi