Zenek13 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Mam pytanie. Kiedy odpalam sprzęd przy gaźniku znajduje się ssanie no i go używam tylko nie wiem po jakim czasie go wyłączyć?? czy może ono samo sie odłączy?? Bo czasami jest tak że odpale przegazuje i wyłączam ssanie ale kiedy chce ruszyć to gaśnie. Niewiem czy wyłączyć ssanie czy jechać a ono samo wskoczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałek Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 masz u siebie ssanie ręczne więc odpalasz motocykl i jedziesz na nim chwilke aż silnik się lekko rozgrzeje i wtedy wyłaczasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 PO odpaleniu na ssaniu, proponuję poczekać chwilę aż się motor rozgrzeje i potem wyłączyć ssanie i w drogę. MOżesz również zrobić tak jak kolega wyżej napisał. Pozdrawiam :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 mysle ze dobrze jest jak wcisniesz ssanie wylaczysz zaplon i troche go pokopiesz lekko tak aby paliwko dolecialo do komory spalania. pozniej kopnij konkretnie zalapie i chodzi ladnie:) ja tak mam z dt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 to ssanie ciagniesz kopiesz z 2 razy odpala motocykl pochodzi z pare sekund i mu wylaczasz ssanie jesli bedzie mial mula to dajesz znow ssanie i pozniej odpuszczasz i powinien chodzi bez problemow:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałek Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Jak masz dobrze zrbione moto to za 1 razem Ci odpali na sssaniu bez żadnego kopania wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 to ssanie ciagniesz kopiesz z 2 razy odpala motocykl pochodzi z pare sekund i mu wylaczasz ssanie jesli bedzie mial mula to dajesz znow ssanie i pozniej odpuszczasz i powinien chodzi bez problemow:]popieram pikus91. sprawdzona metoda w chlodne dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majsters51 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Proponuje zrobic tak jak zapalisz go rano niech chodzi chwile na ssaniu aby wieksza ilosc paliwa przesmarowała cylinder korbowód itp a jak sie rozgrzeje to w droge ja osobiscie na zimnym silniiku nie piłuje go tylko czekam na temperature i wtedy na koło :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Nie sadzicie ze temat skonczony?? Typek juz nic nie pisze wiec pewnie wie juz co i jak wiec nie trzeba wiecej postow wbijac :icon_mrgreen: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi