Kali00 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 OD razu się tłumaczę żeby nie było. Zadałem to pytanie w osobnym dziale o DT ,ale nie uzyskałem odpowiedzi. Za każdym razem jeżeli pytałem o coś w tymże dziale nie otrzymywałem odpowiedzi,gdy natomiast zakłądałem nowy temat dostawałem to co chciałem. Moja DT na luzie wkręca się dobrze , a gdy jade na obojętnie jakim biegu zaczyna przerywać i słabo się wkręcać.. Czy może być to spowodowane brakiem filtra powietrza.?? DOdam,że wcześniej też nie posiadałem filtra i było dobrze.. Dzieje się to od niedawna.. Włożyłem w moto blisko 500 zł,a cały czas jest coś nie tak.. Ehhh.. Moc ma taką jak przed tym gdy zaczęła przerywać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 s[robuj wymienic swiece i powinno pomoc pozdrawiama tak poza tym jest dzial mechanika i tam takie problemy prosze zglaszac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Czy może być to spowodowane brakiem filtra powietrza.? JAK TO NIEMA FILTRA ?????????? ZAKŁADAJ NATYCHMIAST Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Nie ma ,bo do modelu LC nigdzie nie moge dostać.. Muszę dorobić z gąbki bo lepsze to niż nic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Tak może być przez to, w dodatku to enduro więc koniecznie filtr ale nie stożek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Tak może być przez to, w dodatku to enduro więc koniecznie filtr ale nie stożek. Przecież napisałem,że wczśniej było normalnie a nie miałem filtra. Co do świecy to szkoda mi 20 zł,bo jak to nie będzie od tego.. :/ Musze sprawdzić na innej,ale nie koniecznie na orginalnej bo taka mam teraz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Ma sie na moto to i ma sie na swiece... Zaloz filtr wszystko wyreguluj i sprawdz jak chodzi. Jak nie pomoze zmien swiece. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 rowniez obstaiem swiece. a skoro przerywa to moze swiece wypala bo jest zbyt uboga miesznka. gaznik w porzadku?? i szybko wloz jakas gąbke albo nawet ponczoche w obudowe filtra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Jak ni echcesz wydawać 20zł na świece to kup zamiast NGK Iskre :icon_mrgreen: FE100RS jest do Twej maszynki :icon_twisted: lub według zamiennika do BR8ES według NGK to zaminnik jest FE80RS więc szukaj tych włąnie swieczek...iskre pewnie kupić za 8zł :icon_exclaim: PZDRO :icon_exclaim: a co do przyczyn to napewno jest świeca... Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 koszt świecy do dt nie przekroczy 15 zł Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi