losiu Opublikowano 30 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2003 Najbardziej przerobiony motorem jaki widziałem był to motor GUFIEGO który mu wczoraj je**ne QTASY zaj**ali. Był niebieski miał podgięty tył i soczewki z przoidu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andreo Opublikowano 1 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2003 mi opowiadal kuzyn, ze jacys jego kumple wsadzili do ramy motorynki silnik od wsk :twisted: , ale rama dosc szybko sie zlamala :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 2 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2003 Rozglądam się teraz za jakimś motocyklem.Przeglądając ogloszenia napotykam tek poprzerabiane sprzęty,że czesem aż serce boli.Królują w tym ruski i junaki,ale czasem można trafić na motocykl,który w orginale przedstawiałby bardzo dużą wartość kolekcjonerską,a tak tylko straszy swoim wyglądem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TodI Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 ja widziałem komara z silnikiem od........JAWY 350TS :!: :!: :!: :!: :!: :!: Opowiadali ze jeden człowiek sie na nim zabił bo niemogł go wychamowac :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 8O Człowieku nie odświerzaj tematów 8O ten jest z przed 2 lat :? popatrz czasem na date... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Człowieku nie odświerzaj tematów ten jest z przed 2 latA potem połóż rękę na serce (po lewej stronie) i powtórz: DAJĘ SŁOWO ŻE OSOBIŚCIE WIDZIAŁEM KOMARA Z SILNIKIEM JAWY 350TS albo nie pisz pierdoł że oczy szczypią Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi