krasnal Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Coś mi szukanie kiepsko idzie, ale może Wam lepiej pójdzie. Szuka zapisu w kodeksie itp. na temat dopuszczalnych decybeli i sposobu badania...Może o to chodziło?- Rozporządzenie ogólne - Dokładne określenie warunków pomiarów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Dzięki!!!! Tego szukałem. Warunki badania są bardzo obostrzone i warto się ich nauczyć na pamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 No w mordę, chyba sobie to wydrukuję i będę wozić ze sobą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 To mi się podoba - wychodzi na to, że nie ma bata aby takie badanie przeprowadzic na ulicy bo sposób pomiaru jest delikatnie rzecz biorąc "ciekawy":D Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 siemka u mnie taki tlumik musi miec homologacje pod dany ty typ motorka i oczywiscie decybele mozna sprawdzic aparatem jaki maja u mnie psy . i final takiej akcji jest taki ze jesli decybele sa nie odpowiednie to motorek idzie na lawete i na policyjny parking i final a jesli motorek jest na obcych blachach to na lawecie odstawiany jest do granicy panstwa i final i gosc z rachunkiem za cala operacje wraca do domu :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi