Nitomen Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Aprilia napewno dobra maszyna ale musi byc jak kazde moto zadbane ,zajechany sprzet zawsze bedzie sie sypal Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Jestem SZCZĘŚLIWYM posiadaczem APRILI RX 125! Plotki o awaryjności tego sprzętu są wzięte z kosmosu! Oczywiście jak jest zajechany sprzet to nie ma mocnych, Yamaha, Suzuki, KTM i Aprilia będzie się sypać! Należy dodac do tego ze Aprilki mają bardzo wysilone silniki więc wymagają konsekwentnej opieki! Jeśli będziecie dbać o sprzęty to odwdzięczą się wam długo, bezawaryjną pracą! Polecam Aprilie, a w szczególności RX 125 z rotax123. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 "Aprilia napewno dobra maszyna ale musi byc jak kazde moto zadbane ,zajechany sprzet zawsze bedzie sie sypal" No właśnieTa z ogłoszenia na pieszczoną raczej nie wygląda. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Siemanko. A wic mam ta raqme. zznam juz dobrze jej parametry. Rama jest od 80 a cale przednie zaiweszenie od ktm sx 250 i wszystko jest idealnie zmatowane wiec jak bym wlozym silnik od 125 to raczej wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroMCZ Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 silniczek rotax 123 ,fajny, składałem i miałem kiedyś taki w etx, ale ceny części mnie zabiły... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 ja dokladnie zamierzam wlozyc silnik od starej dt 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 no to szykuj jeszcze gdzies z 1000zl na silniczek bo taniej nie znajdziesz:] i do tego sie zasrasz a nie wsadzisz zobacz moze byc z 2 strony lancuch, ale wydech z tym sie nameczysz:D bedziesz zalowal a pozniej z czasem zawiecha do regeneracji Twoj wybor to lepiej dozbierac te 500zl i kupic np dt 125, mtx 125, lub dt 80, mtx 80 zastanow sie co orginal to orginal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 no to szykuj jeszcze gdzies z 1000zl na silniczek bo taniej nie znajdziesz:] i do tego sie zasrasz a nie wsadzisz zobacz moze byc z 2 strony lancuch, ale wydech z tym sie nameczysz:D bedziesz zalowal a pozniej z czasem zawiecha do regeneracji Twoj wybor to lepiej dozbierac te 500zl i kupic np dt 125, mtx 125, lub dt 80, mtx 80 zastanow sie co orginal to orginal czytaj co on pisze!! zawiecha z jest od KTM 250 wiec wytrzyma poza tym jak wszystk oma byc takei oryginalne to po co by kity robili? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 to dokladnie od jakiego ktm bo ta zawiecha wyglada bardzo delikatnie i watpie zeby takie delikatne zawiechy wkladali do ktm 250 znasz zielak moje zdanie nie raz o to bedziemy sie klucic ja wole troche wiecej sie pomeczyc, dorobic i miec pod dupa orginal niz jezdzic skladakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 chodzi o to ze za rame zaplacilem 400zl z papuierami!!! zawiecha jest na 100% od sx 250 a silnik kupie za niecale 1000 zl dam do pospawania migomatem porzadne mocowania i mam 125 na 50 i moge sobie smigac!! i mam moto ca ok 1300 na 50ccm ja nie posiadam majatku takiego nak ty pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Pikus wałsnie o tym mowiłem on chce miec enduro a niestac go na to wiec kabinuje! ja robił bym to samo a jak ma jakies pojecie to mu to wyjedzie! a i za 1300 pokaż mi kto kolwiek cieczaka z papierami 125/50 :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi