kisYZF Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Witam, posiadam takie moto od 2 miesiecy, ujezdzam od miesiaca,. Narazie zrobilem 600 km.Jest to moje 1 moto. Powoli sie go ucze , ale jedna shimme juz na sumieniu mam. :icon_mrgreen: Zalozylem temat zeby dzowiedziec sie nieco wiecej o tym sprzecie, gdyz malo jest o nim w poslkim necie. Jak przebiega eksploatacja itp.Narazie odkrecam z glowa, ale czasami popuszcze wodze fantazji i po okreceniu na 1 idzie na kolo jak glupia, aprzy ostrym przyspieszaniu trzepie kierownica z powodu odrywania sie kola od ziemi. Ogolnie staram sie smigac z glowa i rozwaga. Latwo przeciez sie "posuc" na cale zycie. Prosze o jakies info o tym sprzecie. fotki :http://img408.imageshack.us/my.php?image=yamaha1uv0.jpghttp://img502.imageshack.us/my.php?image=yamaha2nt3.jpghttp://img451.imageshack.us/my.php?image=uyamaha3jc7.jpg aha, w zime czeka mnie zmiana koloru felg na czarny .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Narazie odkrecam z glowa, ale czasami popuszcze wodze fantazji i po okreceniu na 1 idzie na kolo jak glupia, aprzy ostrym przyspieszaniu trzepie kierownica z powodu odrywania sie kola od ziemi.aha, w zime czeka mnie zmiana koloru felg na czarny .Pozdrawiam Niestety nie wiem za duzo o tym moto... moze tyle, że jest u nas mało popularne :icon_mrgreen: ... ale myślę, że skoro trzepie Ci kierownicą przy gwałtownym przyśpieszaniu to może oprócz inwestowania w zmianę koloru felg dobrze też będzie postarac się o amorek skrętu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 www.fzrfahrer.de :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Użyj opcji szukaj w tym dziale i wpisz YZF 750. Jest kilka tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruss00 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Maszynka jest fajna mialem taka sama ale jezdzilem nia rowny miesiac i tez mialem to na peirwsze moto tylko ze ja swoja rozbilem :notworthy: No ale maszynka jak za swoja cene jest dobra i wyglada ladnie. Nie szalej za bardzo bo jak mi to mowili przed wypadkiem to do mnie to nie docieralo a teraz jedynie co mi zostalo to kask i to jeszcze uszkodzony ehh Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Nie szalej za bardzo bo jak mi to mowili przed wypadkiem to do mnie to nie docieralo a teraz jedynie co mi zostalo to kask i to jeszcze uszkodzony ehhNo i jeszcze lusterko, filtr powietrza i błotnik ( czego kłamiesz? ) :icon_twisted: kisYZFUważaj, jak na pierwsze moto to ostrożnie z manetką i jazda z głową. Trzeba czasu żebyś się wjeżdził i wyczuł sprzęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi