Gremlas Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Ja niewiem co o tym myslec Chyba zrozumieją dopiero jak sami tymi ładnymi dupami zaliczą szlifa po asfalcie,szwirku czy czymkolwiek innym. Ja zawsze ubieram sie tak jak na moto przystałoBluza,dzinsy,skóra no i kask. Wole oglądac dupcie w skorze a cała niz w miniowie a obdarta :P Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkronin Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 moim skromnym zdaniem co nam do tego... ze znowu ktos uogolni wszystkich motocyklistow?? paranoja! Patrzmy sie na siebie i przede wszystkim za siebie... mnie buja jak kto jezdzi (chodz nie ukrywam, ze jak widze motocykliste np. na R1 lub Suni w dzinsach :P i jakiejs skorce bez ochraniaczy i np. rekawiczkach zimowych czy tym podobnych, to ogarnia mnie smiech) :D :crossy: wiadomo ze moze nie stac wszystkich na wszystko, lecz ten sport nie jest tani i nie ma co sciemiac trzeba sobie powiedziec jedno jak sie nie ma miedzi to sie na dupce siedzi... no i nie zawsze na ladnej :crossy: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 http://www.superdupcie.pl - mówcie, które to są te dupcie z Noweg Światu :P pees. a wszystko to i tak wina MTV :D http://video.google.pl/videoplay?docid=302...57035&q=scooter :crossy: tak czy siak - ku*na kto tego słucha.. ? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm ....i wszystko na ten temat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motodzik Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Ja je.....ie, ale stronka grrrrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkronin Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Fidel nei zazdrość :DByło na co popatrzeć?No to git. A że sie pozdzierają.... jedynie szkoda, że z naszych podatków będą się leczyć ale, że to nie nasze dupcie to niech się żdzierają jak mają debilnych facetów a same są głupie jak kilo gwoździ.i nic wiecej na ten temat :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Wole takie dupcie niż bractwo odblaskowych kamizelek :P no jasne, a dla wiekszego szpanu nie wlaczaj w wieczorem i w nocy swiatel jak jedziesz, bedziesz bardziej c000l ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 moim skromnym zdaniem co nam do tego... ze znowu ktos uogolni wszystkich motocyklistow?? paranoja! Patrzmy sie na siebie i przede wszystkim za siebie... mnie buja jak kto jezdzi (chodz nie ukrywam, ze jak widze motocykliste np. na R1 lub Suni w dzinsach :D i jakiejs skorce bez ochraniaczy i np. rekawiczkach zimowych czy tym podobnych, to ogarnia mnie smiech) :crossy: :crossy: wiadomo ze moze nie stac wszystkich na wszystko, lecz ten sport nie jest tani i nie ma co sciemiac trzeba sobie powiedziec jedno jak sie nie ma miedzi to sie na dupce siedzi... no i nie zawsze na ladnej :wink: pozdro Dlaczego śmiech cię ogarnia? Wg mnie to nie do końca kwestia kaski. Znam osoby, które mają kombinezony ale latem w upały do pracy śmigają właśnie w dżinsach i podkoszulku. Mnie bardziej śmieszy wyobrażenie, że jak masz kombi to jesteś niezniszczalny, a kamizelka z "gumijagód" to już w ogóle gwarancja bezpieczeństwa. Najgorsza jest pogarda "TYCH MUNDRYCH" dla ludzi, którzy jeżdżą sobie tak jak mają na to ochotę. Ja byłbym nawe za zniesieniem obowiązku jazdy w kasku pod warunkiem wyższej stawki ubezpieczenia OC. oblaskowe precle jak np moje to dla Ciebie lamus? pozwól najdorzszy ale pozwole sie z toba niezgodzic, zawsze łatwej zdrapac z jedzni odblask niz cos innego :crossy: Nikogo nie nazwałem lamusem, napisałem tylko który z widoków jest dla mnie przyjemniejszy :P no jasne, a dla wiekszego szpanu nie wlaczaj w wieczorem i w nocy swiatel jak jedziesz, bedziesz bardziej c000l ..... Nie mogę, zarania mi tego kodeks drogowy :lalag: Poza tym nie bardzo widzę związek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 no jasne, a dla wiekszego szpanu nie wlaczaj w wieczorem i w nocy swiatel jak jedziesz, bedziesz bardziej c000l ..... o ho ho ho (jak to zwykł mówić Mikołaj Ś. :crossy: ) to już widze, że jazda bez kamizelki urosła do rangi szpanu :crossy: :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Eeeeeej, dajcie jakieś fotki tych dupci :P Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 http://www.superdupcie.pl - mówcie, które to są te dupcie z Noweg Światu :P : :D:D:D:D Naciesze oczy nareszcie :crossy: Turek, masz browca :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 o ho ho ho (jak to zwykł mówić Mikołaj Ś. :crossy: ) to już widze, że jazda bez kamizelki urosła do rangi szpanu :crossy: :D :P ...nie zrozumiales.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 p.s Zaraz wstawie tam swoja :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 p.s Zaraz wstawie tam swoja :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi