motodzik Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Powinien się zatrzymać nawet jak nie ma prawka na A, z tego co wiem to dostał by za to mandat 300 zł za nieprawidłowe dokumenty czy coś tam , i żadnych punktów :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoxl Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Właśnie widziałem ten reportaz w TV... Chyba za duzo "Ghost ridera" oglądał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 ma ktos filmik z tego poscigu ? jak wlaczylem tv to juz byl koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 No wlasnie, tez bym obejrzal to w calosci :P tak na marginesie, to ciekawe jakim samochodem jechala policja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 jak decydujesz sie na ucieczke to musisz to umiec robić HWDP :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Motor jadacy z predkoscia 250km/h jest mniej niebezpieczny niz samochodbo szybciej mozna go zatrzymac czy wejsc nim miedzy samochody.. Oto jeden z komentarzy pod artykułem Zgadzacie sie z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 motocyklista chyba była jakiś nie teges jak nie uciekł, ale znowu ciekawe czym jechała policja że za nim nadążyła :P ale ilośc punktów jest imponująca nie powiem :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 nie mógł więcej depnąć ? :P Widać nasi jeszcze nie umieją strzelać podczas jazdy - na szczęście dla uciekającego :crossy: Ciekawe, czy do Guinesa się dostanie koleszka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkronin Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 punkty sa imponujace, lecz jazda w Polsce bez prawka to czesty przypadek - chyba wiekszosc sie ze mna zgodzi... Ja sie mu nie dziwie, ze zaczal uciekac w koncu mial dla czego (bal sie konsekwencji), tylko niestety za malo umiejetnosci by moc uciec... a moze to tylko zbieg okolicznosci?? :P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 oni mają odpowiednie samochody ! a koleś zapewne nie wiedział, że jest ścigany - według mnie ! Bo przecież mogło tak być, że sadzili za nim kręcąc przez 19 minut bez koguta, zorganizowali blokade i w 20 minucie załączyli syreny... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomex Yamaha YBR125 Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Nieźle pomykał - ciekawe na jakim sprzęcie ? Ale oczywiście nie pochwalam takich wyczynów. A ma ktoś może to nagranie jak go gonili albo wie gdzie je ściagnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkronin Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 oni mają odpowiednie samochody ! a koleś zapewne nie wiedział, że jest ścigany - według mnie ! Bo przecież mogło tak być, że sadzili za nim kręcąc przez 19 minut bez koguta, zorganizowali blokade i w 20 minucie załączyli syreny... :D calkiem mozliwe... ja tylko raz dalem sie zlapac :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Stwarzał zagrożenie i tyle. Nie będę go oceniać, że debil itd. bo go nie znam. Sam jeździłem długi czas bez prawka, ale nie tak, a jak mnie zatrzymywali, to można się było dogadać. To ich praca i dobrze, że pilnują. Wreszcie niech ta policja coś znaczy. Strzelać do kiboli i łapać tych, którzy poważnie szkodzą opinii innych motocyklistów. U mnie klubowi tępią kotów - miejskich lanserów - przez których inni mają przechlapane i jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemon Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 W pełni się z Tobą zgadzam Prałat! masz u mnie browara. A nie ujmując nikomu to myślę, że najpierw trzeba trochę przeżyć a dopiero potem pouczać innych ( to tak dla 13-letnich macho). Cytuj Człowiek wolny idzie do nieba taką drogą, jaka mu się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel666 Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Dla mnie jest to chora sytuacja. Koleś mknie z 200 km/h a co niektorzy dziwią się że policja śmiała podjąć pościg za tym wariatem!!!!!!!!!! :P Ludzie przecież równie dobrze mógł wpakować się na kogoś (np. innego motocyklistę) i narobić takiego sajgonu którego nikt jeszcze nie widział. a wypowiedzi typu "gdyby policja nie podjęła pościgu to by tak nie pędził" po prostu doprowadzają mnie do szału. To co może radarowcy mieli mu tylko pomachać na dowidzenia i pózniej wysłać mu do domu gratulacje z kwiatami za osiągnięty wynik !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pracowałem kiedyś w pogotowiu jako stażysta i widziałem nieraz takich riderów (jednego niestety miałem przyjemności zbierać do worka) i dlatego za każdym razem w takim przypadku jestem po stronie prawa.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi