osito Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) Adu tez bedzie w MCShicie po 16 I to jest bardzo dobra odpowiedź :icon_twisted: Dają tam browarka? :icon_exclaim: PS. Eeee, może to głupie, ale a konto dzisiejszego picia już mi się pieprzy we łbie - o którym Macu mowa??? Edytowane 29 Września 2006 przez osito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 29 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Osito, to moja ostatnia możliwość dostępu do netu przed wyjazdem.Daj mi znać na kom. jak najszybciej o której i gdzie dokładnie się ustawiamy. Tylko ku.wa nie zapomnij!!! :icon_mrgreen: Rozumiem, że orientacyjnie jest to godz. 16.Pałować nie musimy, ale na wszelki wypadek montuję tankbaga na siedzeniu :icon_twisted: :icon_exclaim: :icon_exclaim: Mój kom. 606759373 Pzdr. i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 MCDonald na Krakowskiej w Jankach. Bede zapewne o 16.30 moj kom jak by co 511 149 664 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Panie! Chyba wskazowki maja jakies przyciaganie lewoboczne :icon_exclaim: U mnie wskazywalo 162 :icon_twisted: Adu tez bedzie w MCShicie po 16Pani !! No to dzisiaj dla odmiany JA bedę nakładał tempo .. i każda osoba co się wychyli przedemnie ....Zrobi mi rano śniadanie . hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunia Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Heya, Bandziory będą o 16.30 w Jankach pod knajpą z najzdrowszą żywnością w mieście :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_twisted: DO PIEKŁA!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Wszystko już definitywnie ustalone, będę z kumplami w McDonaldzie w Jankach ok. 16, czekamy na Nowego i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) Heya, Bandziory będą o 16.30 w Jankach pod knajpą z najzdrowszą żywnością w mieście :icon_exclaim: :D :icon_twisted: DO PIEKŁA!!!!!!!!!!!!!!!!O :icon_exclaim: maszzzzzzzz :icon_mrgreen: ciiiiiiiiiii lossssssssssssssss :smile: bandziry :icon_mrgreen: będą :D heheheetzn już możemy zacząć impreze w Jankach hehehehe Własnie dostałem telefon Od OLESKI ze jej moto padł... padło ładowanie Tak jaj zrobili w warszacie motocykl .. idioci.... Kombinuje jej transport....... nie ma to jak dobre zamieszanie .. hhehehe Edytowane 29 Września 2006 przez nowy011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 każda osoba co się wychyli przedemnie ....Zrobi mi rano śniadanie . hehehehe Tiaaa..... w ytakim razie... najwyraźniej się NIE ODCHUDZASZ..... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Tiaaa..... w ytakim razie... najwyraźniej się NIE ODCHUDZASZ.....Pozdrówka ee w ciągu ostatnich 3 tygodni .. zwaliłem 10 kilo... szkdoa gadać ... schudłem i to bardzo ledwie 102 kilo waże.....Kuba w sobote czekam na Ciebie. sprawy organizujemy na miejscu .. jedz powoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi