loopy1 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Jako pierwsze chcialbym was zapytac o zdanie w sprawie tych tlumików: http://cgi.ebay.de/Auspuff-Anlage-Fischsch...1QQcmdZViewItem Szukam kompletnych wydechów do DKW KS 200, te wygladaja podobnie, nawet srednica sie zgadza, ale nie pasuja mi te nakretki mocujace do cylindra. Moze to JAWA PERAK? pomocy, bo nie chce inwestowac kasy w cos co nie bedzie mi potrzebne.... A co do Topica przeze mnie założonego mam szczerą nadzieje, że się przyjmie i będzie Wam służył, a jesli nawet nie to sie nie obrarzę... :buttrock: Edytowane 23 Września 2006 przez loopy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 No jak z opisu wynika sa to tlumiki do DKW 350, ktore ma moze inne mocowania niz 200. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loopy1 Opublikowano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Z opisu wynika wlasnie, że były zamontowane w NZ 350, ale na pewno nie sa z tego modelu ("Die Auspuffanlage war an einer DKW NZ 350 verbaut - wo sie natürlich nicht hingehört hat.") . Pozatym w NZ wyloty z cylindra maja wieksza srednice niz 40 mm , stad wlasnie moja niepewnosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 z tego co napisales po niemiecki oznacza: wydechy byly w nz350 przerobione,albo przebudowane, do tego modelu z pewnoscia nie naleza" do nz 350 wedlug mnie pasuja wydechy od rosyjskiej kopi iz 49. w izu jest napewno wieksza srednica niz 40 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loopy1 Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Co to za Moto? Sokół czy jak? Jakas podpucha? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=131487465 Edytowane 1 Października 2006 przez loopy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 piekna sześćsetka:) żadnej podpuchy... silnik strasznie upaćkany ale oryginalik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi