Ali50 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Co na to policja jak cie zatrzyma do kontroli i np.w dowodzie pisze pojemnosc 125 a motor zarejestrowany na motorower??moze sie czepic albo coś innego zrobic??co w tedy najlepiej zrobić?? MOze nie jednemu sie to przyda POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 hm... ja jeszcze takiego przypadku nie widzialem zeby mial wpisane 125 a zarej na motorower ewentualnie mozna gadac ze byl wymieniony silnik na mniejszy silnik to teraz rzecz wymiena :buttrock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali50 Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 a ja sie spotkalem i to nie raz nawet raz na forum jak sie nie myle to ziom cos tam pokazywal moto 160 zarejstrowana na motorower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Tiaaa... zarejestruj sobie samochod na motorower i sie tez nie poznaja... Przeciez nawet glupi potrafi przeczytac na silniku cyferki od pojemnosci a jak ich nie ma to wieksze cylindry raczej tez kazdy rozpozna :buttrock: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 a nie widzieliscie tej 600 na allegro byla taka tylko nie pamietam marki i modelu zarejestrowana na motorower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Wydaje mi się że może tu chodzić o to że pojemność 50cc (czyli motorower) odnosi sie tylko do 2T a np. wieksza pojemność (niewiem jaka) ale w 4T jest traktowana też jako motorower - wiecie o co mi chodzi. Nie jestem w ogóle w tym temacie ale to może o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Wydaje mi się że może tu chodzić o to że pojemność 50cc (czyli motorower) odnosi sie tylko do 2T a np. wieksza pojemność (niewiem jaka) ale w 4T jest traktowana też jako motorower - wiecie o co mi chodzi. Nie jestem w ogóle w tym temacie ale to może o to chodzi. chyba nie wkoncu 50 to 50 ale nie dam sobie glowy uciac bo nie jestem pewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali50 Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 o ile sie nie myle to raczej yamaha dt 125 jest 2 sow i one tez sie zdazaja zarejestrowane na motorower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 No jeśli cię spytają to nie wiesz, nie znasz się na tym, już taki kupiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazieL Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 hmm jak mozna miec wpisane w dowozie 125 a miec moto zarejstorwany na motorower :buttrock:??? przeciez jak rejstrujesz moto na motorower to masz wpisane w papiery 50 proste:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali50 Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 hmm jak mozna miec wpisane w dowozie 125 a miec moto zarejstorwany na motorower :)??? przeciez jak rejstrujesz moto na motorower to masz wpisane w papiery 50 proste:P I zawsze tak jest :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 tak zawsze musi byc wpisane 49cm i koles mi mowil ze nie moze przekraczac iles tam kw czy jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 tak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 sory ,ze sie wtrącam ale sa motory 600 pojemnosci zarejestrowane na motorower np. byl na ebayu niemieckim do sprzedania tak zarejestrowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 na allegro przed wczoraj byla suzuki gsxr 750 na motorower:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=128330904pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi