bukman Opublikowano 19 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2002 Witam... skuterowcow....No wlasnie - jak to jest.... czy na skutery o poj. 125cmi i wiecej trzba juz zdawac na prawo jazdy czy mozna jezdzic bez kat A?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karlik Opublikowano 20 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2002 Witam... skuterowcem to ja nie jestem, ale pozwolisz, ze zabiore glos?A czym sie rozni skuter o pojemnosci 125 od WSK'i, WFM'ki??!! Nie ma znaczenia co jak sie nazywa!!! Liczy sie pojemnosc silnika i tyle (a nie wyglad ani nazwa)!!! 125 i powyzej = P.J. kat. A!!! (o ile sie nie myle 8) )Pozdro Karlik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 20 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2002 Do 125ccm i mocy nie przekraczajacej 12kw trzeba mic prawo jazdy kat A1 chyba jest to od 16 lat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bukman Opublikowano 20 Września 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2002 Witam... skuterowcem to ja nie jestem, ale pozwolisz, ze zabiore glos? A czym sie rozni skuter o pojemnosci 125 od WSK'i, WFM'ki??!! Nie ma znaczenia co jak sie nazywa!!! Liczy sie pojemnosc silnika i tyle (a nie wyglad ani nazwa)!!! Spoko Karlik, skad tyle "agresji"? Pytalem tylko, bo skuter z zalozenia ma troche inne przeznaczanie, raczej miejskie i jego osiagi raczej sa troche gorsze od takiej np Aprili RS 125..... dlatego myslalem ze jest inaczej z uprawieniemi.....Ok, w razie czego przepraszam za "glupie" pytanie.....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karlik Opublikowano 27 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2002 Bukman: pytanie nie jest glupie!!!! A ja nie jestem agresywny tylko moze odczytalem mojego posta podniesionym tonem??? Pozdro KarlikPs. Nie chcialem Cie urazic, a jesli tak sie stalo to przepraszam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bukman Opublikowano 27 Września 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2002 OK, spoko, jest luz.......Mas zracje ze odczytalem go "podniesionym tonem"..... zmyliły mnie te wykrzykniki.....hehehhehe wszytko w porzadalu...pozdrawiami dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 wykrzykniki mnie zmyliły :> spox nie mam pytanek :D ja tam zadna agresja nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 kurde koles nie odkopuj takich starych postów :D :evil: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Kargul=- Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 Nie ma roznicy czy jest to skuter 125ccm i jedzie 110km/h czy to Scigacz 125ccm i jedzie 150km/h bo to i tak 125 wiec potrzeba prawo jazdy kat. A1 ktore kosztuje 800 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 Tak samo normalne prawko trzeba nawet jak jeździsz na etz 150 a mozesz nawet na 1100 scigach :twisted: Nie wazne czy jeździsz WSk 125 zażyłowaną która idzie 70 km/h czy ścigiem 125 który idzie 170 km/h.I oto sa zalety prawa polskiego :D :buttrock: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 Wlasnie jawa350 nie odkopuj takich starych tematow bo to bez sensu jest :///Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 sory , stary nie zauważyłem - na przyszłość będe pamietac :buttrock: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi