jean Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Heh, no i koniec z anonimowoscia... Teraz musze sie pilnowac, zeby nie narobic glupot na forum, bo jest ktos kto wie jak wygladam... :icon_mrgreen: :offtopic: Masz racje z tymi pieszymi i autobusami, ale tylko ja wiem ile kosztowalo mnie, zeby nie smignac przez pasy miedzy jedna a druga babcia wyskakujaca z autobusu i tnaca na ukos przez jezdnie - do pasow bylo z 15m - na mrugajacym zielonym dla pieszych (przyzwyczajenia samochodowe) :buttrock: Egzaminator nie wygladal mi na grubego, no chyba ze ze zdenerwowania malam zaburzone postrzeganie :clap: To byl bardzo mily starszy pan, ktory opowiedzial nam ze szczegolami, ktore skrzyzowania na trasie egzaminacyjnej sa szczegolnie niebezpieczne i zeby bardzo tam uwazac. Zaskoczyl mnie tym totalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Heh, no i koniec z anonimowoscia... Teraz musze sie pilnowac, zeby nie narobic glupot na forum, bo jest ktos kto wie jak wygladam... :banghead: :biggrin: Hmm, teraz jak przemysle to jeszcze raz to juz sam nie wiem. Kobitka w skorzanej moto kurtce, ktora widzialem ok. 10.00 to miala mooooze 18 lat, no 20. Bez sciemy ani zadnych takich :banghead: Wiec niewykluczone, ze to nie bylas Ty :flesje::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quietus Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Hmm, teraz jak przemysle to jeszcze raz to juz sam nie wiem. Kobitka w skorzanej moto kurtce, ktora widzialem ok. 10.00 to miala mooooze 18 lat, no 20. Bez sciemy ani zadnych takich :banghead: Wiec niewykluczone, ze to nie bylas Ty :flesje::biggrin: Tak, to ona! Musze sie ja z kolei pochwalic - to moja zona! :biggrin: I wyglada na 20-ke! :)BTW - dzien dobry wszystkim na Forum :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Tak, to ona! Musze sie ja z kolei pochwalic - to moja zona! :banghead: I wyglada na 20-ke! :biggrin:To jakies kolejne alter-ego? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quietus Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 To jakies kolejne alter-ego? :buttrock: Hmm, czyje?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Hmm, czyje?? :)Przeciez nie moje :buttrock: Jest Was troje, maz, zona 20 i zona 28 :biggrin:Nic, taki joke :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jean Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Hmm, teraz jak przemysle to jeszcze raz to juz sam nie wiem. Kobitka w skorzanej moto kurtce, ktora widzialem ok. 10.00 to miala mooooze 18 lat, no 20. Bez sciemy ani zadnych takich :notworthy: Wiec niewykluczone, ze to nie bylas Ty :notworthy: :notworthy: Haha! :buttrock: Widze tu 2 mozliwosci: 1) albo to bylam ja i masz problemy ze wzrokiem (okularki?), ewentualnie slonce Cie oslepilo :biggrin: 2) to nie bylam ja, w zwiazku z tym poszukujemy 18-20 letniej dziewczyny, ktora 6.10. br. przechadzala sie w czarnej skorze po osrodku egzaminowania na Odlewniczej w Warszawie :biggrin: Albo po prostu dajmy juz temu spokoj :bigrazz: Ciekawe kiedy urzedasy w koncu dadza mi prawko?.. Pewnie pierwszego naprawde deszcowego i paskudnego dnia tej jesien... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barkas Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Ja odebrałem dzisiaj :-) 1,5 tygodnia czekania (zdałem 5.10.). Dla przyszłych zdających - data nabycia uprawnień na prawie jazdy zgadza się z datą pojawienia się informacji na stronie pwpw, że sprawa w toku. :D Do warszawiaków - uwaga na czarną slrkę :-) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Do warszawiaków - uwaga na czarną slrkę :-) Do barkasa: uwaga na sliski asfalt :D Pozdr i szerokiej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dud Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 prog`u a jak sięświatła poszczególne włącza ? w tw 125 ? bo u mnie na tej co jeździłem to światła się same zapalały po włączeniu zapłonu i tylko zmieniało się na drogowe/mijania jak to wygląda na egzaminacyjnym motcyklu ? wiem że jest tam taki przełącznik w pionie 3 sekwencyjny i tyle... dzięki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 prog`u a jak sięświatła poszczególne włącza ? w tw 125 ? bo u mnie na tej co jeździłem to światła się same zapalały po włączeniu zapłonu i tylko zmieniało się na drogowe/mijania jak to wygląda na egzaminacyjnym motcyklu ? wiem że jest tam taki przełącznik w pionie 3 sekwencyjny i tyle... dzięki za odp Światła zapalają sie automatycznie po włączeniu silnika - mijania. Jest przełącznik na długie w lewej manetce - zorientujesz się łatwo. Pozycyjne zapalają się zaraz po przekręceniu kluczyka w stacyjce. Tego 3 stopniowego przełącznika już nie ma. Był w starych modelach. Co więcej Ci jeszcze powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dud Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 no ja właśnie na takim starym zdawałem z tym 3 stopnowym przełącznikiem ale wszystko jakoś intuicyujnie poszło :) ale zdezelowany sprzęt 4-órki nie mogłem wrzucić ;/ i szarpało jak na rodeo na ósemce (nie biegu :P).pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi