pysiak Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 jak zawsze wszyscy mnie olewają ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lons Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 dzięli wielkie :wink: napewno jakies wybiore;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 jak zawsze wszyscy mnie olewają ;/ Zalecane przez producenta rozmiary opon110/80-18-tył90/90-21-przóda za oponkami popatrz na allegro albo na pare postow wyrzej tam sa wymienione linki.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 o wielki dzieki pozdr!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 O własnie co powiecie na temat tej oponki MICHELIN AC10?? jak jest ze zdzieralnoścą jazdy po asfalcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 jak zawsze wszyscy mnie olewają ;/ kup 100/100 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 to jakie 110/80 czy 100/100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur_rocco Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A mag*magic w swojej Cagivie W8 ma zalozona 140!! Te moto sa naprawde mocno bo mu sypie i to porzadnie!! Moto wcale mocy nie stracilo mimo tej oponki i lancucha o-ringowego :) W dodatku trudniej jest sie z taka oponka zakopac :crossy: POZDRO cagiva to mocne moto - potwierdzama producent zaleca 150/60/17 do poj.125 i te motorki dobrze sobie z tym radza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambucia14 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Pytanko: do kx 125 mam zalozona 100 oponke tyl. Jesli zaloze 110 straci cos czy zyskuje???. Pozdrwaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Pytanko: do kx 125 mam zalozona 100 oponke tyl. Jesli zaloze 110 straci cos czy zyskuje???. PozdrwaimOsobiście mam w swoim ktmie 110 i żałuje do tej pory ze nie kupiłem 100 ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatex Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Mam micheliny cross competition w crf 250, 130, lubi wyrwać pare kostek, szybko się zdziera na asfalcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 widze jest temat to i ja z ciekawości spytam mtx 80c hd06 tył michelin cross competiotion 120/90-18 nie za duża ?? w głebokim piachu cięzko przeryć trzyma sie jak przyklejona (inna sprawa że mtx szatanem jeśli chodzi o moc nie jest)ale jak już ryje to fajnie widowiskowo piachem rzuca :buttrock: pytam bo kumpel twierdzi że przy tak małej mocy powinienem mieć zwykła enduro a nie taką kostke bo takto musze często redukować do 1 a gdybym miał enduro wchodziłbym poślizgiem w piach czy błoto :buttrock: Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Polecałbym ci założyc do mtx-a 100 ke a zobaczysz- będzie dużo lepiej.Moto będzie bardziej zrywne.Co do bieżnika,rycia w piachu itd to kostka musi byc:)120/90 18- to ja bede zakładal u siebie do ttr600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ja osobiscie bujam na c-04 i jestem srednio z niej zadowolony. Jakos mi sie tak mulowato kladzie w zakretach niby dobrze ryje sie nia i na kole lata no ale czuej tego kloca. Jak myslicie dac 110 albo 120 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ja u siebie na tyle mam Bridgestone 140...wielki lać i na dodatek mało klocków ale szerokie. Na błocie z koleinami nie jest za wesoło. Jak skończę tą opone to 120 na tył wrzucam :)Pzdr, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi