aker Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2003 No dobra, starych też przepraszam :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2003 ja wcale nie ówie że wszyscy są poj**ani naprawde niekturzy so spoko (paru znam,mieliśmy kiedyś z kumplami taką akcje że jechaliśmy mz zatrzymali nas spuścili powietrze i roche pogrozili było pare akich akcji)ale wkurzają mnie texty że oni są super ,że bardzo dobrze że biją młodszych po prostu wkurza mnie tezy poisona.tak apropo daj swojemu synowi te kluczyki i nie marudz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poison Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2003 ja wcale nie ówie że wszyscy są poj**ani naprawde niekturzy so spoko Dotej pory twiedziłeś coś zupełnie innego :(:(:D ale wkurzają mnie texty że oni są super ,że bardzo dobrze że biją młodszych po prostu wkurza mnie tezy poisona Nie pamiętam abym coś pisał o stosowaniu siły fizycznej :D , proponuję uważnie przeczytać wszystkie posty, zastanowiś się nad znaczeniem zwrotów: teza; twierdzenie, :D:):D, zakończyć tą polemikę i już więcej nie robić z siebie ......... Pozdrawiam - Tomasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2003 to gdzie ja napisałem WSZYSCY SĄ poj**ani??!!Pokaż mi en cytat ale 90 % tak.Napisałeś że bardzo dobrze że mu wpie**olili bo oszczędziło mu to włuczenia się po sądach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poison Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Dział "Przy piwie" - temat "Bols2" Brak komentarza.....I co "Bolsie", masz jeszcze coś do powiedzenia? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Poiso co ja się będe z tobą kłucił i tak nic to nie rozwiąże to już nie twoja sprawa jak naprawde coś złego zrobiłem to mnie admin wyrzuci a nie to nie i będiesz musiał przyzwyczić się do mojej osoby na tym forum a ja niestety do twojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poison Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Posłuchaj Przemku.Nie przeszkadzasz mi jako Ty czyli konkretna osoba.Zaznaczę, że jest mi w tym momencie całkowicie obojętny Twój stosunek do mnie.No cóż... kłócić się z Tobą... też nie mam zamiaru (chyba jestem na to za stary :()Dziwi mnie tylko jedno, że po tak długiej polemice (nie chodzi mi o moją skromną osbobę :() i to nie tylko w tym temacie, jeszcze do Ciebie nie dotarło, że może jednak jest coś nie tak w tym co przedstawiłeś na forum, i nadal masz do nas wszyskich pretensje?....Mam tylko nadzieję, że nie tylko chwalisz się tym, że jesteś już pełnoletni ale równierz się tak czujesz i jesteś odpowiedzialny za to co robisz, mówisz i piszesz.Pozdrawiam - Tomasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi