Skocz do zawartości

co zrobia gliny ????? (2)

klisiu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ja wcale nie ówie że wszyscy są poj**ani naprawde niekturzy so spoko (paru znam,mieliśmy kiedyś z kumplami taką akcje że jechaliśmy mz zatrzymali nas spuścili powietrze i roche pogrozili było pare akich akcji)ale wkurzają mnie texty że oni są super ,że bardzo dobrze że biją młodszych po prostu wkurza mnie tezy poisona.tak apropo daj swojemu synowi te kluczyki i nie marudz.

ja wcale nie ówie że wszyscy są poj**ani naprawde niekturzy so spoko

Dotej pory twiedziłeś coś zupełnie innego :(:(:D

ale wkurzają mnie texty że oni są super ,że bardzo dobrze że biją młodszych po prostu wkurza mnie tezy poisona

Nie pamiętam abym coś pisał o stosowaniu siły fizycznej :D , proponuję uważnie przeczytać wszystkie posty, zastanowiś się nad znaczeniem zwrotów: teza; twierdzenie, :D:):D, zakończyć tą polemikę i już więcej nie robić z siebie .........

Pozdrawiam - Tomasz.

Posłuchaj Przemku.

Nie przeszkadzasz mi jako Ty czyli konkretna osoba.

Zaznaczę, że jest mi w tym momencie całkowicie obojętny Twój stosunek do mnie.

No cóż... kłócić się z Tobą... też nie mam zamiaru (chyba jestem na to za stary :()

Dziwi mnie tylko jedno, że po tak długiej polemice (nie chodzi mi o moją skromną osbobę :() i to nie tylko w tym temacie, jeszcze do Ciebie nie dotarło, że może jednak jest coś nie tak w tym co przedstawiłeś na forum, i nadal masz do nas wszyskich pretensje?....

Mam tylko nadzieję, że nie tylko chwalisz się tym, że jesteś już pełnoletni ale równierz się tak czujesz i jesteś odpowiedzialny za to co robisz, mówisz i piszesz.

Pozdrawiam - Tomasz.