bols2 Opublikowano 23 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2003 co słusznie?????!!!!!!!Jakby kumpel podał ich do sądu to mieli by przesrane.W sumie on też i to nie mało ale .....Spoko ,że jest jedna osoba która trzyma sztame z głupimi mendami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 23 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2003 Ano mieliby, ale zaryzykowali bo słusznie się domyślali, że poszkodowany nie złoży skargi. Ja bym tak lał, żeby nie było widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 23 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2003 Bardzo dobrze ze mu nastukali-nastepnym razem nie pojedzie, a jesli pojedzie to sie zatrzyma do kontroli. I juz sie chlopak czegos nauczyl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 23 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2003 Spoko ,że jest jedna osoba która trzyma sztame z głupimi mendami :D Mam nadzieje ze kiedys bedziesz lezal i kwiczal o pomoc od tych "glupich mend" i wtedy Ty sie rowniez czegos nauczysz, tak jak Twoj kolezka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 lezałem nie raz ale nauczyło mnie to jednego nienawidzić policji CHWDP!!!!!!!!!dr big dzięki za dobre życzenia też ci takich życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Masz mentalność typowego prostackiego kibola, który policję widzi tylko na stadionie i nienawidzi jej za to, że nie może spokojnie się ponapieprzać z innymi kibolami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Spoko ,że jest jedna osoba która trzyma sztame z głupimi mendami :D Wyluzuj trochę chłopie. Jak dorośniesz to może zrozumiesz, że życie nie jest takie czarno białe jak ci się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Masz mentalność typowego prostackiego kibola, który policję widzi tylko na stadionie i nienawidzi jej za to, że nie może spokojnie się ponapieprzać z innymi kibolami. Jak byś chciał wiedzieć kibolem nie jestem!Nie interesuje mnie piłka ani żużel.I widze ich na podwórku jak nie raz dostaje się jakiemuś mjemu kumplowi za nic.Taki już jestem moge ich nie lubić zresztą mało kto ich lubi naszczęście tylko tacy jak ty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 I dalej uwarzam że źle zrobili niezgodnie z prawem karnym etycznym itp.Mogli przynajmniej jak chcieli mu wpierdolić wyskoczyć jeden na jeden bez rekwizytów.Jak by tak karzdy robił to wyobraż sobie sytłacje :przekraczasz prędkość o 5 kmh a tu cię zatrzymują nie proszą o prawko ani o nic tylko na wpierw dostajesz w ryj .Co ucieszył byś sie??Tak ich bardzo kochasz to sam zostań policjantem !!I nie masz prawa mnie oceniać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 lezałem nie raz ale nauczyło mnie to jednego nienawidzić policji CHWDP!!!!!!!!!dr big dzięki za dobre życzenia też ci takich życze Nie bierz tego tak doslownie, tylko zastanow sie lepiej nad swoim postepowaniem na przyszlosc zamiast bluzgac nienawiscia. Chcieliscie zrobic w bambuko glupich policjantow w poldkach i pokazac jacy z was kozacy? No to trafila kosa na kamien. Mozesz nienawidziec Policji ale dowodzi to tylko Twojego ograniczenia...lub mlodego wieku.Mielismy niedawno tu na forum podobnego kozaka ktory jak przyszlo co do czego zaslanial sie tatusiem. On tez pewnie nienawidzi Policji. Wiec mozecie zalozyc jakies kolko wspolnych zainteresowan pt. "Jezdze na moto i nienawidze Policji". Ach, jaki ten swiat jest dla niektorych prosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 25 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 dobra ja kończe dyskusje bo widze ,że się nie dogadamy a nie chce sobie robić wrogów na forum (tatusiem się na bank nigdy nie zasłoniłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 25 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 powiem tak : sadze ze ten ziomek powinien wolec te obicie niz sranie za ucieczke przed policj a( to juz jest karane ) i jazde bez papierow. Za to mozna ostro beknac. siniaki sie zagoja szybciej niz portfel i akta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 25 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 A morał z tego jest jeden: Jak lecisz w chu*a z policją to się nie dziw później, że oni odpłacają pięknym za nadobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 28 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2003 I bardzo dobrze ze mu wjebali. Lamal prawo i to wielokrotnie. Do tego nie chcial sie zatrzymac do kontroli. Za to wszystko powinien miec polamane nogi na posterunku. Jedyne co gowniarzy moze nauczyc posluszenstwa to porzadny wpierdol :twisted: :D Co moze zrobic policjant skoro prawo jest za lagodne? Klepac gowniarzy trza jak sie patrzy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 28 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2003 Dokładnie tak jak mówisz. Prawo w Polsce jest do dupy i policjant zachowujący się zgodnie z prawem jest bezsilny wobec takich gówniarzy. Porządny wpierdol jak najbardziej się mu należał. Poza tym według mnie policjant ścigający nie zatrzymującego się do kontroli delikwenta powinien mieć prawo użycia broni, żeby jak najszybciej zakończyć pościg i nie narażać postronnych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi