James Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Ja zato chodze do podobno najgorszej szkoły w miescie"Mechanik" . Miesci sie tam zawodówka , technikum i liceum . Ja chodze to Technikum Mechanicznego(obsługa i naprawa pojazdów samochodowych) . Pod szkołe przyjezda kilka motorków i skuterów i nikt nieproszony zabardzo sie nimi nie intersóje . Wiele osób przyjezdza samochodami . Mysle ze moja szkoła jest bardzo fajna i ciesze sie ze nie dałem sie namówic starym zaby isc do liceum. Nie lubie nadzianych lamusów którzy chwalą sie ze chodzą do najlepszej szkoły w miescie a są cipkami . żeby iść do do najlepszego liceum w mieście to przede wszystkim trzeba coś mieć w głowie ... dla wielu to podstawowa przeszkoda :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Ja zostawiam moto przed buda normalnie.Blokuje kiere,zapinam zapieceim rowerowym a kask i ciuchy u woznego zostawiam. WOźny zagada wyjdzie obejrzy moto jak mu sie spodoba to nie ma bata zeby ktos inny sie na niego popatrzal bo bedzie z giwery strzelał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 żeby iść do do najlepszego liceum w mieście to przede wszystkim trzeba coś mieć w głowie ... dla wielu to podstawowa przeszkoda :icon_mrgreen:... żeby iść do "najlepszego liceum w mieście" wystarczy: - mieszkać w mieście z 1 liceum- mieć nadzianych starych którzy posyłają Cię na korki ze wszystkich przedmiotów- j.w. tylko płacących za oceny- mocno wierzyć na jakie studia chce się iść - nie wiedzieć co się chce robić w życiu traktując NLwM jako przechowalnię ... jak ktoś ma nieźle w głowie i wie czego chce może skończyć Technikum i iść na Polibudę ... tam licealiści z NLwM odpadają po pierwszym semestrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 ... żeby iść do "najlepszego liceum w mieście" wystarczy: - mieszkać w mieście z 1 liceum- mieć nadzianych starych którzy posyłają Cię na korki ze wszystkich przedmiotów- j.w. tylko płacących za oceny- mocno wierzyć na jakie studia chce się iść - nie wiedzieć co się chce robić w życiu traktując NLwM jako przechowalnię ... jak ktoś ma nieźle w głowie i wie czego chce może skończyć Technikum i iść na Polibudę ... tam licealiści z NLwM odpadają po pierwszym semestrze ... Moim zdaniem to nieprawda. Mieszkam w mieście gdzie są różne szkoły. Po drugie nie mam nadzianych starych. Na motor zarobiłem sam. Nie chodze na żadne korki, nikt mi nie płaci za żadne oceny a moja średnia na koniec roku nie spadła poniżej 5,0 na koniec roku. Moim zdaniem ludzie mający wysokie średnie dzielą się na dwa typy: 1. ci którzy kują non stop w domu i w szkole a tak w ogóle to nic nie rozumieją2. ci którzy zapamiętują dużo z lekcji i wiedzą o co biega Wiem co chcę robić w życiu i na jakie studia iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi