bar27 Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Witam!Niedawno kupiłem zzr1100 koleś ,który mi ją sprzedawał zarzekał się że jest wszystko wyregulowane i zrobione począwszy od syn.gażników reg.zaworów.Czy jest jakaś możliwość sprawdzenia czy naprawdę to zrobił ponieważ nie posiadał żadnych rachunków.Sprzęcik chodzi równo,nie ma problemu wchodzenia na obroty.Jedyną rzecą ,która mnie zmartwiła to mało wyczuwalne pukanie(nie metaliczne tak jak zawory) co 5 sek w okolicach gażników-i niewiem co to może być!Jeżeli niema możliwości innej jak oddanie do mechanika to proszę o radę do jakiego mechanika warto oddać sprzęcik(a jestem z Zabrza) bo mam przykre doświadczenia z mech.samochod i nie chcę wtopić kasę w coś co nie zostanie zrobione.Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Jeżeli niema możliwości innej jak oddanie do mechanika Nie ma, szczególnie luzów zaworowych nie ocenisz na ucho / oko itp. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi