jurjuszi Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Co myslicie o takim zachowaniu?Kwalifikuje się na sprawę karną bez dwóch zdań. Mówię o jednej i drugiej stronie konfliktu. Gówniarstwo, chamstwo i zwykły bandytyzm. Z bezprawiem nie można walczyć bezprawiem. a wiekszosc kierowcow tirow to banda niemyslacych piratow Przestań czytać "Fakt" i "Superekspress". Wypisujesz slogany powtarzane w mediach. Każdy z nasz miał jakąś mniej lub bardziej niebezpieczną sytuację z dużą ciężarówką, ale jak się zastanowisz, to więcej ciężarówek minąłeś bez żadnej interakcji a niejeden dał sygnał do wyprzedzanie itp. miły gest. Zapamiętujesz tylko wybrane incydenty negatywne i dorabiasz do tego pseudo-ideologię w postaci stwierdzenia jak wyżej.Kierowcy TIRów właśnie w większości to bardzo dobrzy kierowcy, ale zapamiętasz jednego debila ludzie i tak zaczynaja nas szanowac i coraz czesciej spotykam sie z sytuaca ze specjalnie robia mi miejsce w korku na trasie (bo w miescie to niebardzo). i tak wlasnie kilka puszek pod rzad zrobilo miejsce mi i obcemu mi motocykliscie jadacym za mna na gsxf a tu eden element w nowym pasacie specjanie i ordynarnie zajezdzal jak tylko podejmoalem proby ominiecie go. No właśnie większoś była OK a jedny okazał się ch***em. Polecam więcej wiary w ludzi. Często samy się nakręcamy zupełnie bez sensu.pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ścinacz Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Ja slyszalem ze jacys kolesie na sprzetach mieli podobna sytuajce i noga uderzyli w lusterko ktroe sie rozsypalo w mak....| ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 ...koledze za mna tez utrudnial przejazd i gdy go wyprzedzil zatrzymal sie ze 4 metry dalej zsiadl podszedl i kopnał z partyzanta w prwe przednie drzwi pradwopodobnie ostawiajac spory slad po czym pojechalismy. uwazam ze w pelni sobie zasluzyl nie wiem czy to obra metoda ale koles bedzie sie juz bal zajezdzac raczej.metoda ryzykowna, ale może klient się nauczy. i jeśli nie z kultury, to ze strachu nie bedzie innym zajeżdżał drogi ale ja się zastanawiam: ten kierowca z puszki nie zapamiętał numerów motocykla, nie zadzwonił na policję? gdyby tak zrobił, to koleś z moto wyskoczyłby z paru stówek za naprawę drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 no to tak, macie naprawde bardzo duzo mozliwosci jesli chcecie ukarac kierowce puszki...popusccie tylko wodze wyobrazni.Dla przykladu: -kara smierci. Wywlec dziada z samochodu i zabrac sie do roboty. Kara ta moze miec rozny ksztalt w zaleznosci od tego jak Was ow niegodziwiec zezloscil. Moze to byc: a)kara smierci zwykla b)kara smierci kwalifikowana (np. cwiartowanie, palenie zywcem na stosie, ukrzyzowanie,lamanie kolem -kary mutylacyjne-np. wyrwanie jezyka, uciecie reki, uciecie nosa, pozbawienie wzroku,....przyrodzenia -jesli zdenerwowal Was tylko troche, wowczas wystarcza zastosowac kare zwana łajaniem-a wiec mozna powyzywac, kogos kto utrudnil Wam jazde.. +duzo, duzo innych kar, ale czy chce sie Wam na serio z jakims dziadem paprac? Nie lepiej przypadkiem spisac numery i podac na policje? Wiem jak ciezko jest sie opanowac gdy ktos omal Was nie zabija-bo nie widzi, albo jest zlosliwy, ale spisujac numery i dzwoniac na policje-pokazujecie wielka kulture i opanowanie, a za np zlamanie lusterka komus w puszce sami mozecie poniesc konsekwencje nie wspolmierne do tych jakie poniesie rzeczywisty winowajca, bo bedzie mial dostatecznie duzo czasu na spisanie Waszych numerow, i znalezienie swiadkow...pzdrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 A po co ich karać ? Sami sobie czasem sprawiedliwość wymierzają i to jest piękne ;)Onegdaj pyrkałem sobie dostojnie w strone Mszczonowa od Czestochowy, tak prawie tuż przed owym Mszczonowem zwężenie bo roboty drogowe nawierzchnię rozwijać mieli. Tak zatem pyrkam sobie te 70 km/h i widze w lusterku puszke co wali lewym pasem na bariere z takimi migającymi swiatełkami .. nic tylko wścieklizna mnie rozjedzie chcąc się wpakować przed mój majestat. Co mi tam .. zwolnilem czyniąc malowniczy ślad na asfalcie a buraczek pognał dalej .. niemniej sprawiedliwość gamonia dopadła ... zarzuciło łosiem na pobocze a jak chciał kontrować to wyniosło na takie słupki co to rozdzielały wówczas pasy jazdy i .... lusterko się mu rozprysło pięęęęękniście :crossy:Ponieważ jestem spokojnym i hehe pokojowym .. odpuściłem wygrażanie pięścią i wrzaski gdy go mijałem :) PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbal Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 ale ja się zastanawiam: ten kierowca z puszki nie zapamiętał numerów motocykla, nie zadzwonił na policję? gdyby tak zrobił, to koleś z moto wyskoczyłby z paru stówek za naprawę drzwi. ja nie wiem. mi nic nie przyszlo a kolesia nie znam wiec ciezko mi cokolwiek powiedziec na ten temat.Mysle natomiast ze pan z auta byl troche zdziwiony i nie pomyslal odrazu a potem to juz nie mial co zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 JVC sorry ale kompletne bzdury piszesz, Wcale nie bzdury. Zapomnial tylko dodac ze to kierowcy z Litwy jezdza jak bandyci z amerykanskiego filmu. Kazda sytuacja jest inna i kazdy reaguje inaczej. Najlepiej olac takiego buraka. Wiem ze srodkowy palec dziala dobrze. Wk**wi do czerwonosci. Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi