Skocz do zawartości

Imola Warszawa - dobry instruktor

darkest
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Elo.

Tak mi się majaczy, że ktoś tu wymieniał niedawno nazwisko człowieka, który uczy praktyki w Imoli, ale nie mogę tego posta znaleźć. Anyway - czy może ktoś polecić instruktora w Imoli, który nauczy jeździć, ale nie na zasadzie "tu masz motur i se jeździj po placyku"?

pzdr.

Z tego co wiem na chwilę obecną w IMOLI jest bodajże 2 instruktorów. Chodziłem do Imoli na kat. A+B...

Większych zastrzerzeń nie miałem, chociaż sądzę żę nie wszystkim się tam spodoba ;) . Niby zdałem ten egzamin za 1 razem ale specjalnej fachowości to nie ma w IMOLI. Wyraźnie widać że IMOLA to raczej kat. B a kat. A to tylko taki dodatek więc przemyśl sprawę. Jak jesteś zupełnie zielony w temacie to znajdź jakiś lepszy ośrodek bo to może się źle skończyć na egzaminie...Ja w sumie byłem zadowolony bo pozdawałem wszystko co było do zdania.

Co do instruktora mnie uczył Stanek Marcin, nie mam do gościa większych zastrzeżeń. Super mi się z nim jeździło...

Edytowane przez cenderr

• 6 miesięcy temu...

Imola ....DNO!!!

Nauka kat. A polega na kreceniu przez 18h ósemek, dwóch instruktorów lanserów, którzy chyba nie zdają sobie sprawy na czym polega ich praca!

Niczego mnie nie nauczyli...Amatorzy!!!

Polecam Pro-motor, szkoda że dowiedziałem się o tej firmie dopiero po egzaminie:(

Edytowane przez zyleta

Nie żebym chciał komuś psuć interes, ale czy musi to byc koniecznie Imola? Jeśli nie, to naprawdę nie ma się nad czym zastanawiać, a walic prosto do: www.pro-motor.pl

Acha, naturalnie automatycznie odpadnie kwestia dobierania instruktora, bo:

1. Zajęcia ma się ze wszystkimi instruktorami

2. Wszyscy instruktorzy są SUPER :icon_mrgreen:

Edytowane przez jarcio

Nie będę wychwalał Pro-Motor bo nie miałem jeszcze z nimi przyjemności(JESZCZE-mam nadzieję, że jak najszybciej to się zmieni, czyli będę miał z nimi przyjemność :) ).

Co do IMOLI...... Moja najukochańsza żona wraz z całym stadem koleżanek i kolegów robiła ostatnio B w IMOLI no i statystycznie chyba jedyna trafiła na konkretnego instruktora. Reszta wściekła i zdawanko conajmniej 3 razy. (A mój kochany pracowity i ambitny misiaczek zdał za pierwszym razem!!!)

Wnioski - porównaj hipermarket i delikatesy. Jakość odwrotnie proporcjonalna do wielkości.

Destruction of the empty spaces is my one and only crime

nazwisko się zgadza...

Marcin jest generalnie ok, ale bez porównania ciężko o wyważoną opinię. Ja też zdałem za pierwszym razem. Najbardziej kontrowersyjna jest jazda z Marcinem na plecach - nie wszyscy lubią, ale faktem jest, że w kwestiach balansu ciałem i rad "na gorąco", ma to swoje zalety.

pzdr,

J.

No cóż, IMOLA znana jest każdemu. Hasło ,,IMOLA nr. 1 w Warszawie" skłania wszystkich aby tam się uczyć. Ja pierwsze co pomyślałem to właśnie IMOLA :P . Jak juz zdałem to dowiedziałem się o PRO - MOTOR :wink: .

Tak jak kolega wyżej napisał IMOLĘ można porównać do zakupów w hipermarkecie :cool: .

Jak nie musicie to idźcie gdzie indziej, nauczycie się więcej, to pewne.

IMOLA to dobra opcja dla kogoś kto umie jeździć. Nikt ci wtedy nie przeszkadza, robisz co chcesz, pośmiejesz się, polatasz po mieście i generalnie wszystko na loozie :icon_biggrin: .