ukasz Opublikowano 15 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2003 Widzieliście, co zrobił Rossi w Hiszpanii??? 8O 8O 8O 8O 8O na początku, gdy objął prowadzenie już na pierwszym okrążeniu, myślałem że wyścig w tym momencie się rozstrzygnął. Potem najpierw zbyt opóźnił hamowanie i dał się wyprzedzić Capirossiego, a następnie przypuścił szaleńczy atak który skończył się wizytą na poboczu. W tym momencie pokazał prawdziwie sportowy charakter - błyskawicznie wrócił z powrotem na tor i mimo dużej straty do czołowej piątki podjął pościg. Wyścig zakończył drugi 8O 8O :!: :!: 8O 8O , odrabiając ponad 6 sekund straty do zwycięzcy Capirossiego (pierwsze zwycięztwo Ducatti :P). On jest po prostu niesamowity 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 15 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2003 tjaaa....na jednym okrążeniu wyprzedził czterech zawodników...gościu jest nie do pobicia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 15 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2003 Ale jesteś szybki. Włśnie chciałem o tym napisać :P Zgadza się Rossi jest mistrzem i nie ma co do tego żadnych wątpliwości. Mam nadzieję że w Brnie też będą takie emocję i będzie można przeżyć to na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 15 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2003 Taaaaaa! niesamowity wyścig 8O :P Ale mnie ciary przeszły jak Rossi niemal nie spiłował sobie kolana na kole Ducati :twisted: ufff było na co popatrzeć....ale pokazał wielką klasę w przeciwieństwie do Maxa, któremu znowu póściły nerwy (a może ma jakąś blokadę psychiczną tak jak np. Gołota, i w ekstremalnych sytuacjach traci panowanie) :? :? dobrze że choć punktował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 15 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2003 Biaggi próbował naśladować Rossiego, ale miał pecha :P No i poprawiony przez Rossiego dwukrotnie rekord toru podczas pogoni 8O 8O 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 16 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2003 gościu jest nie do pobicia... Taaaa, "gościu" rzeczywiście był nie do pobicia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 22 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2003 Jest numerem jeden i jeszcze długo będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi