brutus333 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Witam, chciałem zasięgnąć informacji. Otóż mam zamiar kupić motocykl, interesują mnie raczej dwa modele YAMAHA YZF-R1, albo HONDA CBR-900 RR FIREBLADE. I tu mam poważne pytanie który wybrać. Słyszałem o obydwu modelach dużo dobrego ale nie wiem który jest solidniejszy, lepiej się zachowuje na drodze, itp. Niestety nigdy nie jeździłem na żadnym z nich, więc proszę o opinie forumowiczów którzy posiadają takie sprzęty i nimi jeżdżą bądź jeździli. Najbardziej interesują mnie słabe i mocne strony tych motorów. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 1. jazdy testowe - może się jakieś będą odbywać i polatasz2. pytanie zadane, ale wątpię by było wielu jeżdżących przez dłuższy czas obydwoma wymienionymi3. pozostaje prasa motocyklowajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 A o jakich rocznikach mowisz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus333 Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Roczniki to 1997 - 2000. Takie mnie interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi